Shop SEMIC

Especialistes en Administració electrònica
Solucions i serveis per optimitzar la gestió interna de les Administracions Públiques i millorar els serveis a la ciutadania.

Impulsem l'Administració Electrònica amb eCityclic

eCityclic és la nostra marca especialitzada en Administració electrònica, que neix amb la idea de oferir solucions dissenyades exclusivament per Administracions Públiques.

Coneix eCityclic >>
ecityclic

Consell General d’Andorra

El nou portal del Consell General d'Andorra té com a objectiu apropar l'activitat parlamentària al ciutadà. A més, permet als ciutadans fer peticions i enviar preguntes sobre les lleis que estan tramitant o sobre l'activitat que realitza el Consell. Igualment ofereix un canal de televisió offline i obre la seva porta a la comunicació amb els ciutadans a través de les xarxes socials, la subscripció a les seves newsleetters, un butlletí diari i un buscador d'informació online i en pdf. Per la seva banda, el Consell pot administrar els continguts de forma autònoma. 

Llegeix més Visita la web
Veure casos d'èxit de: Administració pública | Portal Municipal

Ajuntament de Lleida - La Paeria

La nova seu electrònica de la Paeria, facilita informació d'interès per als ciutadans, que ja poden realitzar els seus tràmits online. Entre les seves principals funcionalitats cal destacar: publicació de normes, convocatòries, pressupostos, ordenances, perfil del contractant, tràmits i serveis, carpeta ciutadana, portal de transparència, notificacions electròniques, tauler d'anuncis, bústia de suggeriments i queixes, tràmits amb altres administracions, etc. 

Llegeix més

Ajuntament de Rubí

La nova web municipal de Rubí s'organitza en 4 apartats principals: informació de l'ajuntament, seu electrònica, informació sobre la ciutat i perfils ciutadans. Compatible amb qualsevol dispositiu mòbil, el seu disseny és usable i permet a l'usuari consultar informació i fer tràmits online còmodament.

Llegeix més

Ajuntament de Vic

Per al consistori de Vic, hem implementat un projecte d'Intranet Municipal i de portal web per a la seva oficina de turisme. Hem dut a terme també un projecte de modernització administrativa i un servei de gestió tecnològica global. 

Llegeix més

Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

El consistori disposa d'una potent eina de gestió d'àudio-vídeo actes desenvolupada per SEMIC i que permet als regidors distribuir les convocatòries de les sessions plenàries i publicar en diferit els vídeos de les sessions, que es poden veure sencers o bé intervenció a intervenció.

Llegeix més

AOC – Consorci Administració Oberta de Catalunya

Per a aquest consistori de l'Administració Pública catalana, que té com a missió col·laborar amb les administracions per facilitar i fer més efeciva l'eAdministració, hem desenvolupat 3 eines: seuE, l'eina per instaurar una seu electrònica amb totes les seves funcionalitats, Representa, l'instrument perquè els ciutadans i les empreses puguin dotar a les administracions públiques el poder d'atribució de representació per actuar davant de qualsevol administració adherida). Finalment, hem desenvolupat Transparencia, l'eina per implantar un portal de transparència i dades obertes. 

Llegeix més

Ajuntament de Cambrils

Amb el nom "Cambrils Govern Obert", el consistori d'aquesta important localitat turística de la Costa Daurada, ha posat en marxa una eina per a gestionar millor els recursos i serveis que ofereix, i a la vegada, fomentar la participació ciutadana. Des de SEMIC hem desenvolupat un important projecte de portal de transparència i dades obertes. Gràcies a aquesta nova plataforma, els ciutadans poden accedir a la informació municipal d'una manera ràpida, fàcil i intuïtiva i també poden aportar el seu gra de sorra en la presa de decisions del seu Ajuntament. 

Llegeix més Visita la web

Ajuntament de Còrdova

Per a aquest ajuntament hem desenvolupat la seva seu electrònica amb tauler d'anuncis i una eina de gestió d'àudio-vídeo actes dels plens que permet als regidors distribuir les convocatòries de les sessions plenàries i publicar els vídeos de les sessions, que es poden consultar en diferit sencers o bé intervenció a intervenció. 

Llegeix més

Ajuntament de Fuenlabrada

Hem desenvolupat una eina per a que els ciutans d'aquet municipi madrileny puguin fer els seus tràmits online i, fins i tot, perquè puguin consultar informació actualitzada sobre les seves ofertes de feina per al sector públic.

Llegeix més

nids: 1104+306+236+210+1652+229+234+202+1264+3+196+233+311+206+203+214+190+208+231+277+200+1525+232+256+1+235
nids: Array
×
×
×