Shop SEMIC
Ens reinventem a l'Administració Electrònica

Ara, les solucions que oferim a la Administració Pública tenen nom propi, eCityclic. Aquest nou concepte pretén apropar l'Administració Electrònica als ciutadans així com millorar la gestió interna dels propis Ajuntaments i altres entitats públiques

Descobreix la solució Portal Municipal >>
ecityclic

Portal Web Municipal

La finestra oberta de l'Administració cap als ciutadans

QUÈ ÉS EL PORTAL WEBMUNICIPAL?

és una plataforma web d'informació, comunicació i serveis de l'Administració Pública que permet millorar el rendiment i l'eficiècia de les relacions amb la ciutadania.

La informació d'interès sobre el municipi: notícies, agenda, mapa i geolocalització dels serveis i llocs d'interès, galeria d'imatges, formularis de contacte, etc. es posa a l'abast de la ciutadania amb una imatge actual, informació estructurada, fàcil de trobar, dinàmica i intuïtiva.

La pltaforma, que és accessible a través de qualsevol dispositiu mòbil i compleix amb els estàndards d'accessibilitat i usabilitat, també permet integrar dins del portal microsites per a cada regidoria o àrea de treball, amb una gestió que permet publicar continguts a nivell independent.

Més informació
  • portal web

METODOLOGIA D'IMPLANTACIÓ

La nostra metodologia es basa en una organització i estructura interna dins la mateixa Administració i també en la participació dels ciutadans en l'elaboració dels portals web de 'Administració. Aquestes són dues de les claus per a l'èxit del projecte. Nosaltres adaptem els continguts i serveis les necessitats de cada organisme.

Contacta directament amb el nostre consultor
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE GRUP SEMIC (Avisos legals)
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.
×
×
×