Shop SEMIC

Proveïdor de tecnologia
Sigui quin sigui el hardware que necessites, el tenim

 • SISTEMES PERSONALS

  Equips de sobretaula, portàtils i tablets, workstations, monitors, perifèrics, TPV, sistemes d'impresió personal, licències

 • SISTEMES EMPRESARIALS

  Servidors, emmagatzematge, backup, xarxes, sistemes d'impresió empresarial, llicències.

 • ACCESSORIS

  Cables, components, fundes.

 • CONSUMIBLES

  Per a qualsevol marca d'impressora, de tinta o làser

 • solucions audiovisuals

  Solucions audiovisuals integrals i personalitzades per a entorns corporatius, sanitaris i educatius

 • SOLUCIONS PER A LA SANITAT

  Som el partner integrador de les principals solucions IT per afrontar els actuals reptes tecnològics del sector sanitari. Cobrim totes les àrees tecnològiques que un centre de salut requereix.

 • SOLUCIONS PER A L'EDUCACIÓ

  Un equip d'especialistes del sector educatiu, professionals de la docència i apassionats de la transformació pedagògica, amb el que acompanyem als centres educatius en el seu procés de transformació digital.

logística

LOGÍSTICA I MAGATZEMS

Magatzems principals amb una superfície de més de 2.000 m2.

El 90% d'entregues es realitzen al dia següent. Les nostres capacitats micrologitíques ens permeten adequar les entregues al ritme que marca client. Entregues parcials o periòdiques i inclús entregues que requereixen l'agrupació de diferents elements per a entregar d'un sol cop.

ordenador

PRODUCTE

Disposem d'un volum d'unes 50.000 referències de productes diferents i ens connectem amb els sistemes dels principals majoristes. Som més que un distribuïdor d'informàtica.

maquetación

MAQUETACIÓ

El fabricant subministra un producte amb unes característiques tancades. Aquestes característiques sovint no responen a las necessitats dels clients, ja que necessiten completar-se amb aplicacions, connexions i drivers. Som especialistes en la generació de màsters i en la maquetació de sistemes personals, per a qualsevol volum d'unitats.

personalización

PERSONALITZACIÓ

Si necessites identificar individualment cada producte o fer entregues paquetitzades amb diferents referències, SEMIC pot ajudar-te. Qualsevol tipus de sistema d'identificació, ja sigui una única identitat corporativa o personalitzada per usuari, per equip, per seu o per departament. I amb diferents acabats: etiquetat, làser, serigrafia, etc.

COL·LECTIUS

Som especialistes en generar catàlegs de producte preseleccionats per a col·lectius concrets, amb els serveis de prevenda, venda i post venda que necessiten. Vols aconseguir preus especials per a la seva plantilla?, Formes part d'una associació i vols tenir un catàleg adaptat a les necessitats dels seus membres? A SEMIC podem ajudar-te.

postventa

POSTVENDA

Gestionem les garanties dels equips amb els fabricants, perquè la seva empresa no hagi de dedicar recursos a aquesta tasca. Tenim canal directe de comunicació amb els fabricants, coneixem els procediments a seguir per a cada marca i en alguns casos, podem dur a terme la reparació com a equip tècnic autoritzat, el que ens permet reduir els temps de resposta i resolució. Som partner autoritzat d'HP per a la reparació d'equips en garantia de la marca. Des del nostre servei tècnic, mantenim monitoritzats els seus equips HP per dur a terme manteniments preventius, analitzar les seves tendències i reparar qualsevol incident.

preventa

PREVENDA

Un equip especialitzat, format i al dia que entén les necessitats dels clients i que analitza el seu negoci actual i futur, per oferir el dispositiu que necessites en cada moment.

especializaciones

ESPECIALITZACIONS

Comptem amb dos divisions de producte especialitzades per a els mercats verticals de sanitat i educació i donem resposta a les necessitats específiques d'aquells sectors, amb un equip específic de venda, prevenda i tècnic.

nids: 207+230+270+212+268+278+298+26+205+2+226+301
nids: Array
×
×
×