Shop SEMIC

Verticales

En un context en què la tecnologia canvia i evoluciona cada dia, l'especialització per sectors es fa imprescindible. A SEMIC tenim dues unitats de negoci especialitzades per al sector educatiu i sanitari respectivament i apostem per oferir solucions reals i a mida.
Ens recolzem amb els principals fabricants i proveïdors del sector per aportar solucions de valor, amb un alt grau de professionalitat i compromís de servei amb els nostres clients.
Aquest nivell d'especialització en aquestes dues àrees ens permet conèixer en profunditat les particularitats de cada un d'ells, adquirint un grau de coneixement que ens situa com a proveïdor tecnològic referent en l'educatiu i sanitari espanyol.

Som el partner integrador de les principals solucions IT per afrontar els actuals reptes tecnològics del sector sanitari. Cobrim totes les àrees tecnològiques que un centre de salut requereix.

Un equip d'especialistes del sector educatiu, professionals de la docència i apassionats de la transformació pedagògica, amb el que acompanyem als centres educatius en el seu procés de transformació digital.

×
×
×