Shop SEMIC

Business Intelligence

Coneix l'estat real del teu negoci i pren millors decisions

Coneixes actium digital?

ACTIUM Digital és la nova marca de SEMIC especialitzada en solucions digitals que neix amb la misió d'acompanyar a les empreses en la seva transformació digital.

Business Intelligence amb Qlik Sense
Actium Digital

Et fas preguntes sobre el teu negoci que no pots respondre? Les teves decisions sovint es basen en dades que no estan actualitzades ni relacionades entre elles? Ha arribat l'hora que coneguis QLikView, l'eina d'anàlisi d'indicadors de negoci, KPIs i quadres de comandament.


Conèixer l'estat real del teu negoci, comparar la vendes per anys, mesos, setmanes, dies o per unitats de negoci/delegacions/ àrees de treball i per comercial, saber quins productes tenen més sortida i quins necessiten promocionar-se… Això és només un exemple de tot el que pots aconseguir amb Qlik View, la plataforma d'anàlisi d'indicadors de negoci i creació de quadres de comandament que permet analitzar la informació del teu negoci i prendre les decisions oportunes en el moment oportú. El big data ja és a l'abast de la teva empresa.

Com a partners de Qlik, a SEMIC, sabem com treure-li el màxim partit a aquesta eina de BI (Business Intelligence), que es basa en tecnologia in memory i que et permet accedir a les dades del teu negoci d'una manera completament nova.

logo Qlik

QUÈ ACONSEGUEIX EL TEU NEGOCI AMB QLIKVIEW?

 

Consolida dades útils procedents de múltiples fonts en una sola aplicació

Disposa de quadres de comandament financers, comercials i integrals (KPIs de la teva empresa o indicadors de rendiment)

Permet explorar les associacions entre dades

Pren millors decisions amb l'exploració i anàlisi de dades a temps real

Visualitza les dades amb uns gràfics atractius i tecnològicament avançats

Busca de forma exhaustiva en totes les dades, de forma directa e indirecta

Interactua amb aplicacions, quadres de comandament i fes anàlisi interactives

Accedeix, analitza i captura dades des de dispositius mòbils, des de qualsevol lloc, a qualsevol hora

  • Qlik
  • Qlik
  • Qlik
  • Qlik

CREA, DISTRIBUEIX I PROGRAMA INFORMES BASATS EN QLIKVIEWNPrinting és una eina àgil i flexible que permet crear, programar i distribuir informes basats en QlikView als membres del teu equip de treball

  • Accés a les dades, images de taules, gràfics i objectes provinents de diferentes informes de QlikView utilitzant la tècnica d'arrastrar i deixar anar
  • Múltiples formats (pdf, Word, excel, power point, Html, jpg, etc.)
  • Mitjans de distribució d'informes amb NPrinting: email (encastat, adjunt, ZIP), carpetes d'usuaris, FTP o impressora
  • Importa milers d'usuaris (manualment, LDAP, fitxer, BBDD), filtrant-los i segmentant-los en grups perquè cada usuari rebi només els informes que l'interessen
  • Distribueix els informes d'NPrinting enviant-los directament o programant-los. Els usuaris podran sol·licitar-los a demanda per accedir a la informació quan la necessiten.
logo NPrinting

COM HO FEM?

Contacta directament amb el nostre consultor
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE GRUP SEMIC (Avisos legals)
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.

Sustainable Agro Solutions

Sustainable Agro Solutions (SAS) és una empresa pionera en el desenvolupament, fabricació i comercialització de productes nutricionals i bioestimulantes para tot tipus de cultius. Les solucions de SAS es distribueixen en més de 70 mercats en tots els continents. 
SAS utilitza l'eina de Business Intelligence QlikView que els permet realitzar un control exhaustiu del seu negoci i generar informes avançats per posar el coneixement a l'abast de tot el seu equip.

Llegeix més
Veure casos d'èxit de: | Business Inteligence

CUPASA

Cupasa és una empresa agrícola dedicada a la comercialització de productes i serveis per a l’agricultura, especialitzats en el cultiu de cereals.

Cupasa utilitza l’eina de Business Intelligence, Qlik View que els permet examinar al detall la informació que no es veu a primera vista i d‘aquesta manera posar el coneixement a l’abast de tot el seu equip.

Llegeix més
Veure casos d'èxit de: | Business Inteligence

Agroxarxa

Agroxarxa és una empresa creada per la Unió de Pagesos de Catalunya amb l’objectiu de construir una estructura qualificada per tal de donar servei als pagesos i ramaders de tot el territori de Catalunya.

Agroxarxa utilitza l’eina Qlik Sense com a plataforma d’analítica de dades, aquesta eina els permet obtenir respostes més ràpides, més coneixements i per tant millors resultats en el seu dia a dia.

Llegeix més
Veure casos d'èxit de: | Business Inteligence

×
×
×