Shop SEMIC
Impulsem l'Administració Electrònica amb eCityclic

eCityclic és la nostra marca especialitzada en Administració electrònica, que neix amb la idea de oferir solucions dissenyades exclusivament per Administracions Públiques.

Descobreix la solució Gestió d'expedientes >>
ecityclic

GESTOR EXPEDIENTS

El Gestor d'expedients y documents online creat des de i per a l'Administració Pública

QUÈ ÉS EL GESTOR D'EXPEDIENTS?

Una solució única que permet a les Administracions Públiques la tramitació i seguiment integral de qualsevol expedient i document.

Cobreix tot el procès administratiu, simplificant i optimitzant la gestió des d'un entorn Web de gran usabilitat. Permet controlar tota la informació generada per qualsevol tipus d'expedient, de forma transversal i integrada.

Més informació
anexaclic

Compliment de les normatives actuals

Solució completament alineada amb les normatives exigides per l'Administració (Llei 39/2015, Llei 40/2015, LOPD, Seguretat, Signatura electrònica, Arxivística, etc.).

Gestió d'Expedients

Simplifica i optimitza els processos administratius, catàleg de procediments, disseny de fases i tràmits, workflow, gestió i seguiment del expedient, entorn de tramitació i gestió per a els usuaris.

Arquitectura orientada a serveis

Arquitectura orientada a serveis (SOA) altament personalitzables, puguen substituir qualsevol modul por un altre amb diferents característiques.

Gestor documental

Tota la solució es troba basada en la mateixa plataforma de gestió documental, que permet treballar al usuari en el mateix entorno.

Contacta directament amb el nostre consultor
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE GRUP SEMIC (Avisos legals)
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.
×
×
×