Shop SEMIC

Avís Legal i Política de Privacitat

Aquesta pàgina Web és propietat de Servicios Microinformática, S.A. amb CIF nº A25027145 i domicili al carrer Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, Edifici H1 2pta, Lleida (25003) i Inscrita al Registre Mercantil de Lleida. Tom 166. Llibre 122. Foli 40. Fulla 1621. Inscrita 23-11-82; en representació de GRUPO SEMIC format per les següents societats:

 • Essentiam Services, S.L. (B90107806)

Carrer Aguacate, 56 2D, Madrid (28054)

 • Servicios Microinformática, S.A. (A25027145)

Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, Edifici H1 2pta, Lleida (25003)

 

Les oficines centrals de GRUPO SEMIC estan situades al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, Edifici H1 2pta, Lleida (25003). Per a qualsevol consulta o proposta, ens poden contactar a l’email: lopd@semic.es

Així mateix, posem a la seva disposició un Delegat de Protecció de Dades que, no tan sols s’encarregarà de supervisar tots els tractaments de dades que es realitzin a la nostra entitat, sinó que, podrà atendre’ls per a qualsevol qüestió relacionada amb el tractament de dades. Les dades de contacte del nostre delegat de protecció de dades són: Lant Abogados (Lant Advisors, S.L.P.) semic@delegado-datos.com.

Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta Web.

L’accés a la nostra pàgina Web per part de l’USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D’ÚS vigents en el moment de l’accés, que preguem llegeixi detingudament. L’USUARI en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i es sotmet expressament a les condicions generals d’ús del mateix. Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents condicions d’ús, haurà d’abstenir-se d’utilitzar aquest portal per medi del mateix.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-a de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

 

A. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts, texts, imatges i codis font són propietat de GRUPO SEMIC o de tercers als que s’han adquirit els seus drets d’explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L’usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per a modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret pertanyent al seu titular.

GRUPO SEMIC és una marca registrada, i està prohibida la seva reproducció, imitació, utilització o inserció d’aquestes marques sense la nostra deguda autorització.

L’establiment d’enllaços al nostre portal no dona cap dret sobre el mateix. Així mateix, el simple fet d’establir un enllaç a la nostra pàgina web no dona dret a atorgar-se la categoria de col·laborador o soci.

GRUPO SEMIC queda exonerat de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel·lectual dels articles i imatges publicades per tercers al seu portal.

Està absolutament prohibida la imitació ja sigui total o parcial del nostre portal.

 

B. CONDICIONS D’ACCÉS I ÚS

L’accés a la nostra pàgina Web és gratuït i no exigeix subscripció o registre previ. Tot i així, determinats apartats com l’accés a la borsa de treball són d’accés restringit a determinats usuaris i requereixen haver realitzar un procés de registre i/o la identificació mitjançant contrasenyes. Aquests serveis quedaran degudament identificats a la Web.

L’enviament de dades personals implica l’acceptació expressa per part de l’USUARIO de la nostra política de privacitat.

L’usuari ha d’accedir a la nostra pàgina Web conforme a la bona fe, les normes d’ordre públic i a les presents Condicions Generals d’ús. L’accés al nostre lloc Web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’usuari, que contestarà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

L’usuari té expressament prohibida la utilització i obtenció dels serveis i continguts oferts en la present pàgina web, per procediments diferents als estipulats en les presents condicions d’ús.

L’USUARI té prohibit qualsevol tipus d’acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecarrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o software que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres pàgines web als que es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web pugui posar a la seva disposició, li comuniquem que GRUPO SEMIC, queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilització d’aquestes pàgines web, aliena a la nostra empresa, per part de l’usuari.

GRUPO SEMIC es reserva el dret unilateral i sense preavís de donar de baixa a qualsevol USUARI que la organització entengui que ha vulnerat les condicions que regeixen l’ús de la nostra pàgina web, sense que l’USUARIA tingui dret a reclamació de cap tipus d’accions. Així mateix, es reserva el dret a exercitar les accions legals oportunes contra aquells que vulnerin les presents condicions generals d’ús, acceptant l’USUARI que la no iniciació d’aquestes accions no constitueix una

renúncia formal a les mateixes, romanent aquestes vigents fins als terminis legals de prescripció de les infraccions.

C. POLÍTICA DE PRIVACITAT

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de GRUPO SEMIC i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’Usuari en tot moment i de no recavar informació innecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privacitat en relació amb les dades personals que recavem, explicant-li:

 • Qui és el responsable del tractament de les seves dades.
 • Per a quines finalitats recavem les dades que li sol·licitem.
 • Quina és la legitimació pel seu tractament.
 • Durant quant temps les conservem.
 • A quins destinataris es comuniquen les seves dades.
 • Quins són els seus drets.

1. Responsable: veure dades en l’encapçalament.

2. Finalitats, legitimació i conservació dels tractaments de les dades enviades a través de:

 • FORMULARI DE CONTACTE.

Finalitat: Facilitar-li un medi perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar a les seves sol·licituds d’informació, així com enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, incloent per medis electrònics, si marca la casella d’acceptació.

Legitimació: El consentiment de l’usuari al sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contactes i al marca la casella d’acceptació de l’enviament d’informació.

Conservació: fins un cop resolta la seva sol·licitud per medi les nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En cas d’haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la baixa dels mateixos.

 • ENVIAMENT DE CORREUS ELECTRÒNICS.

Finalitat: Contestar a les seves sol·licituds d’informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes.

Legitimació: El consentiment de l’usuari al sol·licitar-nos informació a través de l’adreça de correu electrònic.

Conservació: Fins una vegada contestada la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament.

 • ENVIAMENT DEL CURRÍCULUM VITAE PER CORREU ELECTRÒNIC O TREBALLA AMB NOSALTRES.

Finalitat: Disposar del seu currículum per a participar en els nostres processos de selecció de personal.

Legitimació: El consentiment de l’usuari al remetre’ns la seva informació personal i currículum pels nostres processos de selecció de personal.

Conservació: Durant el desenvolupament dels processos de selecció de personal oberts i durant 1 any per a futurs processos.

Per a donar-se d’alta com a candidat existeix la possibilitat de realitzar el registre o inici de sessió mitjançant InfoJobs que, en tot caso, serà voluntari. En aquest cas, les credencials d’inici de sessió seran les del compte personal d’InfoJobs. InfoJobs podrà remetre’ns informació addicional del perfil públic (nom del perfil, fotografia i informació bàsica), de conformitat amb la seva política de privacitat sobre la informació que s’inclou en el perfil públic. Tot i així, podrà decidir no influir alguna informació compresa en el perfil públic, de manera que no serà tractada per nosaltres.

 • SUBSCRIPCIÓ A LA NOSTRA NEWSLETTER

Finalitat: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del seu interès, fins i tot per mitjans electrònics.

Legitimació: El consentiment de l’usuari al subscriure’s als nostres enviaments comercials i/o newsletters.

Conservació: Fins que l’interessat revoqui el consentiment i sol·liciti la baixa del servei.

 • FORMULARI OBTENCIÓ DE CONSENTIMENT PER A ENVIAMENTS INFORMATIUS (CONEIXEM-NOS!)

Finalitat: Obtenció del seu consentiment per a enviar-li informació comercial de productes i/o serveis del GRUPO SEMIC, fins i tot per mitjans electrònics.

Legitimació: Consentiment de l’interessat a l’omplir amb les seves dades el formulari exclusiu per a enviaments informatius.

Conservació: Fins que sol·liciti la baixa comercial o es retiri el consentiment.

 

Obligació de facilitar-nos les seves dades personals i conseqüències de no fer-ho.

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o en el seu cas, disposar de capacitat jurídica suficient per a contractar.

Les dades personals sol·licitades són necessàries per a gestionar les seves sol·licituds i/o prestar-li els serveis que pugui contractar, pel que, si no ens les facilita, no podrem atendre’ls correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

3. Destinataris de les seves dades

Les seves dades són confidencials i no es cedirà a tercers, a menys que existeixi una obligació legal.

4. Drets en relació amb les seves dades personals

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s’hagi atorgat pel tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d’aquest consentiment condiciona l’execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

Igualment, pot exercir els següents drets:

 • Sol·licitar l’accés a les seves dades personals o a la seva rectificació quan siguin inexactes.
 • Sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja nosiguin necessàries pels fins per les que foren recollides.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
 • Sol·licitar la oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos en la normativa.
 • Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

On i com sol·licitar els seus Drets: Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica (indicades en l’apartat A), indicant la referència “Dades Personals”, especificant el dret que se vol exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de divergències amb l’empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Protecció de Dades (www.agpd.es).

5. Cookies

AMB PUBLICITAT:

Aquesta pàgina web utilitza cookies tècniques, de personalització, d'anàlisi i publicitàries, pròpies i de tercers que tracten dades de connexió i / o de la decisió així com hàbits de navegació per fins estadístics i publicitaris.

Per això, a l'accedir a la nostra web, en compliment de l'article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, al tractar les cookiesesmentades, li hem sol·licitat el seu consentiment per el seu us i facilitat la informació de les mateixes.

6. Seguretat de les seves dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats.

7. Actualització de les seves dades

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no respondrem de la veracitat dels mateixos.

No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per medi dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

La present Política de Privacitat pot ser modificada per a adaptar-les als canvis que es produeixin a la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, pel que exigeix la seva lectura, cada cop que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta Web.

D. RESPONSABILITATS

Al posar a disposició de l’usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li un servei de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació del mateix, així com en el mitjans tecnològics utilitzats. No obstant, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l’usuari.

GRUPO SEMIC no garanteix que la disponibilitat del servei sigui continua i ininterrompuda, per circumstàncies originades per problemes a la xarxa d’Internet, averies en els dispositius informàtics o altres circumstàncies imprevisibles, de manera que l’USUARI accepta suportar dins d’uns límits raonables aquestes circumstàncies, pel que renúncia expressament a reclamar a GRUPO SEMIC qualsevol responsabilitat pels possibles errors i ús del servei.

L’USUARIO assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús de la nostra pàgina web, sent l’únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sobre la pàgina web es derivi, incloent, de forma enunciativa i no limitativa, tot resultat econòmic, tècnic i/o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal, obligant-se l’usuari a mantenir indemne a GRUPO SEMIC per qualsevol reclamació derivada, directa o indirectament de tals fets.

GRUPO SEMIC no garanteix la exactitud, veracitat i vigència dels continguts d’aquesta pàgina web, ja siguin propis, de tercers o enllaçables a altres webs, quedant totalment exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de l’ús dels mateixos.

GRUPO SEMIC queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, inclòs el pagament d’honoraris a advocats, per demandes i reclamacions originades per tercers per l’incompliment per part de l’USUARI de les nostres condicions d’ús, accés i política de privacitat, o qualsevol altra reclamació per l’incompliment de la legislació vigent.

L’USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error en les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament.

L’USUARI és plenament conscient que la mera navegació per la present pàgina web, així com la utilització dels seus serveis, implica l’acceptació de les presents condicions d’ús.

Tot el referent a la nostra pàgina web, es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En el cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut de la present pàgina web, totes les parts es sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de Lleida.

 

E. VIGÈNCIA DE LES CONDICIONS GENERALS D’ACCÉS A LA WEB

Les presents Condicions Generals d’Ús han estat modificades amb data 09/12/2019. En qualsevol moment podem procedir a la seva modificació: si us plau, comprovi la data d’emissió en cada ocasió en que es connecti a la nostra pàgina Web i així tindrà la certesa que no s’ha produït modificació alguna que l’afecti.

Per a qualsevol qüestió respecte a les Condicions d’Ús de la nostra pàgina web, pot posar-se en contacte amb nosaltres amb les dades a dalt indicades o amb Lant Abogados a info@lant-abogados.com o a www.lant-abogados.com

×
×
×