Shop SEMIC

Aplicacions a mida

Solucions que s'adapten com a un guant al teu negoci

Coneixes actium digital?

ACTIUM Digital és la nova marca de SEMIC especialitzada en solucions digitals que neix amb la misió d'acompanyar a les empreses en la seva transformació digital.

Desenvolupament d'aplicacions a mida
Actium Digital

Dissenyem aplicacions a mida que t'ajuden a marcar la diferència en un mercat cada vegada més competitiu, que et permeten optimitzar els teus processos de negoci. Amb les màximes funcionalitats, amb la màxima usabilitat, compatibles amb múltiples dispositius i integrades amb altres aplicacions per evitar duplicitats.

aplicaciones funcionales

FUNCIONALITAT

No hi ha cap aplicació estàndard que s'adapti totalment a les necessitats d'una empresa. Cap. Per a aquelles empreses que no es volen conformar amb una solució estàndard, poden optar per una aplicació a mida.

aplicaciones multidispositivo

MULTIDISPOSITIU

Totes les nostres aplicacions estan pensades i dissenyades per ser compatibles amb diferents dispositius: ordinador de sobretaula, portàtil, Tablet, Smartphone, etc. Treballem seguint els estàndards del responsive design (disseny adaptatiu) perquè totes les nostres aplicacions siguin mobile friendly.

aplicaciones que se integran

USABILITAT

Fem un treball de camp per analitzar els usos i comportaments dels usuaris quan interactuen amb una aplicació informàtica. I traslladem els resultats a les nostres aplicacions perquè els usuaris tinguin sempre una bona experiència.

aplicaciones usables

INTEGRACIÓ

Integrem les nostres aplicacions a mida amb altres aplicacions existents o sistemes de gestió empresarial tipus ERP (SAP Business One, Navision, etc.), CRM, etc. per tal que el teu negoci optimitzi al màxim els seus processos interns, per evitar duplicitat de dades i de tasques.

AMB QUINA TECNOLOGIA?

Som experts en tecnologies de programació contrastades, fiables i de codi obert, sempre pensant en que sigui fàcil el manteniment i l'evolució de la teva aplicació. Per a projectes d'una certa dimensió, optem per la programació en Java >/b>, una plataforma estàndard, estable, modular i escalable. També apostem pel llenguatge .Net per desenvolupar més ràpidament i independents del hardware.

desarrollamos en lenguaje Java y .Net
Contacta directament amb el nostre consultor
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE GRUP SEMIC (Avisos legals)
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.

Hikvision

Hikvision és el major proveïdor mundial de solucions i productes de videovigilància. 

Hikvision treballa amb molts distribuïdors però difícilment pots tenir visibilitat i molt menys una relació directa amb el teu consumidor final.L’objectiu d’ Hikvision era disposar de tota aquesta informació, potenciar aquesta interacció amb el seu client final i poder premiar la seva fidelitat mitjançant un sistema de punts i premis.

El resultat ha estat donar un pas més enllà apostant un cop més per la innovació ideant un sistema d’interacció amb els  seus usuaris finals amb el fi de prestar un millor servei i fidelitzar-los premiant les seves compres. Aquest sistema ha estat concebut com una aplicació mòbil amb un disseny totalment adaptat i personalitzat per a proporcionar la millor experiència d’usuari i una aplicació web a mida pel backoffice de gestió.

Llegeix més
Veure casos d'èxit de: Aplicacions Mòbils

Argal

Argal és un grup alimentari de referència en el sector de l’alimentació i la tercera companyia en quota de mercat en el sector dels elaborats càrnics. A Argal desitjaven disposar d’una àrea privada a la que poder accedir des de diferents perfils (treballadors, comercials o bé, clients) i des d’on tenir accés al llistat de fitxes tècniques de productes, consulta de versions, informes, ...etc

El resultat final ha estat una aplicació desenvolupada totalment a mida que ha aconseguir la millora de la comunicació amb els diferents perfils i que permet informar automàticament de qualsevol actualització del seu ampli catàleg de productes.

Llegeix més
Veure casos d'èxit de: | Aplicacions

Brico Depot

Com a grup líder del sector bricolatge, Brico Depôt ha millorat la seva gestió de processos administratius i de relació amb els seus proveïdors gràcies a una aplicació desenvolupada a mida per SEMIC i, a més, ha optimitzat els seus sistemes d'informació i seguretat.

Llegeix més

nids: 184
×
×
×