Shop SEMIC

Apps Mòbils

Converteix el teu negoci en mòbil

Coneixes actium digital?

ACTIUM Digital és la nova marca de SEMIC especialitzada en solucions digitals que neix amb la misió d'acompanyar a les empreses en la seva transformació digital.

Aplicacions de mobilitat
Actium Digital

Amb les Apps mòbils per a mòbils o tablets (les anomenades Apps), el teu negoci pot optimitzar recursos i arribar a aquest mercat d'usuaris mòbils que no para de créixer. El teu equip és més productiu. I els teus clients estan més satisfets. Explica'ns què necessita el teu negoci i nosaltres ens ocupem de fer-ho mòbil.


Apps nativas, web o híbridas

APPS NATIVES, WEB O HÍBRIDES

Desenvolupades per a un sistema operatiu específic o per a diversos sistemes, o dissenyades per comercialitzar-les a través d'una App Store. Nosaltres coneixem la tecnología i t'ajudem a decidir quina plataforma et convé segons el que vulguis invertir i al public al qual vols arribar, etc.

Apps de gestión o corporativas

DE GESTIÓ O CORPORATIVES

Desenvolupem aplicacions per millorar la productivitat del teu equip (Apps de gestió empresarial) o per millorar la teva comunicació externa i la promoció del teu negoci (Apps corporatives). Pots gestionar la mobilitat de la teva força de vendes o facilitar als teus clients un sistema de reserva online des del seu mòbil.
I moltes coses més

 Apps que se integran

INTEGRACIÓ AMB ALTRES APLICACIONS

Integrem les nostres Apps amb sistemes de gestió empresarial tipus ERP (SAP Business One, Navision, etc.), CRM, etc. perquè teu negoci optimitzi al màxim els seus processos interns i per evitar duplicitat de dades i de tasques.

 

COM HO FEM?

 

AMB QUINA TECNOLOGIA?

 

Desenvolupem Apps per a iPhone i per iPad (una de les tabletes més utilitzades amb 500 milions d'unitats venudes a tot el món des del seu llançament) i per a Android , la plataforma líder mundial amb més de 1.000 milions de dispositius en tot el món i una quota de mercat superior al 70%.

També dissenyem aplicacions amb la plataforma Windows 8-10 , tercera en quota de mercat i que ha anat augmentant de forma molt ràpida en nombre d'usuaris.


Logo App2Business, logo IOS, logo Android
Contacta directament amb el nostre consultor
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE GRUP SEMIC (Avisos legals)
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.
nids: 794+190+184
×
×
×