Shop SEMIC

Centres de dades

Al cor del negoci. Solucions avançades que garanteixin l'accés a la informació empresarial

Els nostres centres de dades responen a les exigències actuals i futures de qualsevol empresa en àmbits com l'emmagatzematge, la virtualizació, els sistemes i el backup

ahorro de costes

ESTALVI

Optimitzem el rendiment i el consum dels centres de dades, donant suport a les demandes creixents de capacitat i accelerant l'entrega de serveis TI

capacidad de adaptarse a las demandas

CAPACITAT

Infraestructures “sota demanda”, flexibles i convergents que permeten que el centre de dades s'adapti en funció de les demandes organitzatives.

seguridad de la información

SEGURETAT

Centres de dades que protegeixen la informació i les aplicacions davant atacs dirigits o globals; que preveuen pèrdues de dades o interrupcions de serveis i que faciliten el compliment normatiu

acceso en cualquier momento

MOBILITAT

Garantim l'accés segur a l'informació i a les aplicacions, des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc, a qualsevol hora.

QUÈ FEM?

VIRTUALITZACIÓ DE SERVIDORS

Simplifiquem la infraestructura dels nostres clients i alhora aconseguim augmentar la seva eficiència i la seva operativitat, perquè estigui disponible en                              qualsevol moment o durant qualsevol càrrega de treball. La resta igual.

logo vmware, logo microsoft hyper-v, logo citrix xenserver

VDI - VIRTUALITZACIÓ DE LLOCS DE TREBALL

Apostem per tecnologies operatives, escalables i d'alt rendiment. Que garanteixen alta disponibilitat amb la mínima infraestructura servidora.

logo vmware horizon view, logo citrix xen desktop, logo citrix xenapp, logo ncomputing

EMMAGATZEMATGE SAN

Arquitectures d'alta velocitat d'aprovisionament, flexibles, assequibles i que responen a les necessitats actuals i futures d'emmagatzematge. T'ajudem a triar la millor infraestructura d'emmagatzematge basant-nos en els teus criteris tecnològics, de negoci i financers.

logo hpe, logo 3par, logo emc, logo netapp

EMMAGATZEMATGE NAS

Independentment de la mida de la teva organització, amb les solucions d'emmagatzematge en xarxa reduiràs costos i simplificaràs la gestió de les teves dades, a la vegada que podràs controlar el creixement exponencial dels teus arxius.

logo hpe, logo qnap, logo synology

BACKUP

L'estratègia de backup és clau per garantir la continuïtat del negoci i l'alta disponibilitat dels sistemes d'informació. Proporcionem solucions de backup per a tot tipus d'arquitectures, virtualitzades o no. Utilitzem tecnologies clau como la deduplicació i la compressió, que permeten realitzar còpies que ocupen fins a tres vegades menys espai en la meitat de temps, i amb una capacitat de recuperació d'arxius impensable fins avui dia.

logo veeam, logo symantec, logo acronis

MONITORITZACIÓ

Disposem de centres de dades desatesos, auto gestionables i auto recuperables, monitoritzats 24x7 per prevenir i esmenar errors automàticament. Els nostres acords amb les principals marques, ens permeten estar connectats amb el seu centre de dades, gestionar avaries, casos i incidents de forma directa amb el fabricant. A més, podem proporcionar informes de tendències dels teus sistemes per millorar la presa de decisions.

logo zabbix, logo nagios, logo hp insight online
Contacta directament amb el nostre consultor
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE GRUP SEMIC (Avisos legals)
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.
×
×
×