Shop SEMIC

Intranet / Extranet

Comparteix coneixement i col·labora amb el teu equip i amb els teus clients

Coneixes actium digital?

ACTIUM Digital és la nova marca de SEMIC especialitzada en solucions digitals que neix amb la misió d'acompanyar a les empreses en la seva transformació digital.

Desenvolupament d'Intranet corporativa
Actium Digital

Posar en marxa un portal del treballador o un portal exclusiu per a proveïdors/distribuïdors, Compartir documentació amb el teu equip, accedir al directori de la plantilla i a les extensions telefòniques, sol·licitar i gestionar permisos/vacances... Aquestes són algunes de les funcionalitats de les plataformes Intranet/Extranet, que utilitzen l'entorn Internet per crear un espai privat de treball en equip.

 

 los empleados comparten conocimiento

 

Col·laboratives

Com a xarxa col·laborativa de serveis compartits, la Intranet/Extranet millora la comunicació interna i externa de la teva empresa. Unifica i centralitza la informació i la documentació necessària per millorar el dia a dia del teu negoci i facilita als teus clients, socis i proveïdors que puguin consultar informació com ara catàlegs, ofertes, promocions, butlletins, normatives, factures, etc.


Rentables

Com que s'optimitzen els processos i es centralitza l'accés a la informació corporativa, es redueixen els temps de cerca d'informació. També es reduïxen considerablement les despeses en desplaçaments i formació ja que és possible compartir documents sobre processos, informació sobre nous productes/serveis a través de la plataforma, etc.

mejoran los tiempos de búsqueda de información

 


privacidad y seguridad

 

Privades i segures

Basades en un sistema de permisos per usuari, aquestes plataformes garanteixen la màxima seguretat en l'accés a la informació. Permeten crear grups d'usuaris i perfils personals, als que l'administrador pot assignar la capacitat de visualitzar i/o editar la informació.


Escalables e integrades

Dissenyem projectes Intranet/Extranet que cobreixin les teves necessitats actuals i puguin cobrir les teues necessitats futures, totalment escalables i integrades amb les aplicacions de gestió que tu ja tinguis per gestionar el teu negoci

integrables y modulares

 

AMB QUINA TECNOLOGIA?

Treballem amb Liferay, un portal de gestió de continguts de codi obert escrit en Java que permet mostrar la informació a la Intranet/Extranet en funció del tipus d'usuari. Permet a més incorporar els fluxos de treball de manera que els continguts passin per diferents fases de creació, edició validació i aprovació i per diferents usuaris

logo Liferay
Contacta directament amb el nostre consultor
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE GRUP SEMIC (Avisos legals)
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.

Ajuntament de Vic

Per al consistori de Vic, hem implementat un projecte d'Intranet Municipal i de portal web per a la seva oficina de turisme. Hem dut a terme també un projecte de modernització administrativa i un servei de gestió tecnològica global. 

Llegeix més

nids: 306

Notícies relacionades

×
×
×