Shop SEMIC

Les nostres solucions de teletreball, en una nova web

20-04-2020

La crisi del Covid-19 ha obligat a moltes empreses a canviar el model organitzatiu de forma precipitada i apostar pel teletreball.

 

A SEMIC hem creat una pàgina web específica amb les solucions de teletreball consolidades per donar continuïtat al seu negoci i facilitar la col·laboració entre els equips o les reunions amb clients des de casa, amb totes les garanties.

En aquest nou espai trobareu solucions per a assegurar l'accés a la xarxa interna des de casa de forma segura; els equips i accessoris per crear un espai de treball a casa; les eines de col·laboració per seguir amb les reunions online; les solucions de seguretat per minimitzar riscos o d'impressió gestionada ideades per al teletreball, de la mà de JustPrint! ®. A més d'aquestes solucions per a les empreses, també trobarà un apartat específic per al sector educatiu i l'administració pública, que s'han vist obligats a fer ús de les eines telemàtiques per continuar la seva activitat.

Un equip comercial i tècnic està a la seva disposició per ajudar a implantar el teletreball de forma reeixida i acompanyar-lo en tot el procés.

Trobi aquí tota la informació: https://www.semic.es/teletrabajo

 

Ara més que mai, seguim al seu costat.

 

Compartir en:

×
×
×