Shop SEMIC

Continuïtat tecnològica. Què és i com implantar-la amb Apple

26-05-2023
En un entorn professional cada cop més marcat per les comunicacions i la tecnologia, els treballadors demanen més dispositius, més connectats entre ells i amb menys cables que els uneixin. Ordinador de sobretaula, portàtil, tauleta, telèfon mòbil, auriculars, càmera, ratolí, teclat, impressora…

Per això cada cop més empreses integren l'ecosistema Apple a les seves organitzacions amb l'objectiu d'agilitzar el flux de treball i ser més productius. Què és, doncs, la continuïtat tecnològica?

Entenem per continuïtat tecnològica aquesta funció dels dispositius que ens permet no perdre temps entre usos, entre aplicacions, entre equips tecnològics i maquinària o entre persones. Les funcions de continuïtat estalvien temps, imprevistos o problemes tecnològics i, a més, ens permeten treure el màxim potencial a l'ecosistema tecnològic sumant funcionalitats entre dispositius.

És a dir, que el nostre treball flueixi, sigui fàcil de gestionar, que puguem fer servir múltiples dispositius i tots estiguin connectats quan el treballador ho necessita i com ho necessiti. Gràcies a la funció continuïtat, tots els dispositius Apple funcionen com un de sol.

A continuació, t'expliquem algunes funcions de continuïtat que no et pots perdre:

  1. Càmera de continuïtat. Sabies que pots utilitzar el teu iPhone com a càmera web al Mac? També pots fer una foto o escanejar un document amb el teu iPhone o iPad proper, i el fitxer es mostrarà instantàniament al Mac.
  2. Control Universal. Tenint el Mac a prop d'un altre Mac o iPad, aquesta funció us permet treballar amb un sol teclat, trackpad o ratolí en els dos dispositius, i arrossegar contingut d'una pantalla a una altra.
  3. Airplay. Estàs en una reunió i vols compartir o presentar contingut des del teu Mac o iPad? Amb AirPlay pots compartir, reproduir o presentar contingut a la pantalla del Mac des d'un altre dispositiu Apple.
  4. Sidecar. Permet utilitzar l'iPad en posició horitzontal com a segona pantalla del Mac. Podràs ampliar el teu escriptori per mostrar diferents apps o finestres al teu iPad, o duplicar la pantalla del teu Mac al teu iPad.
  5. L'Apple Pencil permet utilitzar les aplicacions de creativitat del Mac des de l'iPad. La Marcació i Dibuix de continuïtat fan possible editar o signar un document PDF o una imatge amb l'Apple Pencil a l'iPad, o fins i tot amb el dit a l'iPhone, i visualitzar-lo directament al Mac.
  6. Handoff. Podeu començar un document, un correu electrònic o un missatge en un dispositiu i continuar on l'heu deixat des d'un altre dispositiu. Aquesta eina funciona amb apps com Mail, Safari, Mapes, Missatges, Recordatoris, Calendari, Contactes, Pages, Numbers i Keynote.
  7. També pots fer trucades i contestar, o enviar missatges des del teu Mac, sense necessitat de buscar el teu iPhone.

Però… tot això ho puc activar en els meus dispositius Apple així, sense més?

Per poder utilitzar les funcions de Continuïtat has d'iniciar sessió amb el mateix ID d'Apple a tots els dispositius, tenir les connexions Wi-Fi, Bluetooth i Handoff activades a tots els dispositius que vulguis utilitzar, i complir amb els requisits tècnics del sistema i les apps que utilitzis.

T'animes a fer un pas més a la teva empresa i a potenciar la continuïtat tecnològica amb Apple?

Si vols saber tots els detalls fes clic aquí o visualitza el vídeo que trobaràs a continuació!

Compartir en:

×
×
×