Shop SEMIC

Celebrem la reunió anual de SEMIC

28-03-2023

Celebrem la Reunió anual de SEMIC

Els Cellers de Raimat han estat l'escenari de la reunió de 300 persones de l'equip de SEMIC

El dissabte 11 de març ha tingut lloc la nostra reunió anual, una trobada que ha ajuntat prop de 300 persones de l'equip de SEMIC de les seus de Madrid, Barcelona, Girona, Manresa, Sevilla, Saragossa, València i Lleida.

L'acte ha tingut lloc als Cellers de Raimat (Lleida), un enclavament natural envoltat de vinyes, que ha començat amb un maridatge musical i gastronòmic en el qual hem pogut degustar una selecció de vins Raimat i entrants amb segell “quilòmetre 0” acompanyats d'una ambientació musical en directe.

 

  

Una gran sala amb cabuda per a 300 persones ha estat el segon escenari on ha tingut lloc la resta de la jornada: en primer lloc, el protagonisme ha estat per al personal de SEMIC amb la projecció d'un vídeo en el qual es mostra quin és el valor més important per a l'empresa: tots i cadascun de nosaltres. Aquest homenatge als empleats i empleades de la casa ha donat pas a Oscar López, director general de SEMIC, que ha repassat el camí de creixement i evolució dels últims anys, a més de visibilitzar els principals projectes i el pla estratègic que tenim per davant. En aquest sentit, Oscar López ha posat la mirada en el futur de l'empresa.

“El futur està a les nostres mans. Tenim posició, capacitat, voluntat i coneixements per afrontar-lo”, ha afirmat Oscar López, director general de SEMIC".

Carlos Pérez-Herce, country manager d'Econocom España, ha pres part en la presentació on ha parlat de l'actual posicionament en el mercat, les àrees d'especialització i de la fortalesa resultant de la integració de SEMIC a Econocom. Seguidament, hem gaudit d'un menjar d'autor amb productes de proximitat, que ha donat pas a un monòleg a càrrec d'Enric Company, conegut presentador i col·laborador de televisió. Ell ha estat el responsable d'arrencar els riures durant els cafès, en buscar la interacció i complicitat entre l'equip de SEMIC.

El somriure ha estat el denominador comú durant tot el dia: un dia de celebració, de retrobament i de forjar llaços per a mirar cap al futur amb il·lusió i determinació.

    

 

 

 

Compartir en:

×
×
×