Shop SEMIC

Zebra designa a SEMIC com a Partner Healthcare Specialist

28-02-2024

A dins del programa Partner Connect de Zebra®, l'especialització en Sanitat reconeix a SEMIC la seva experiència i els seus coneixements en solucions Zebra per a la cura de la salut. 


 

Aquesta nova categoria de partnership ens situa més a prop del fabricant i és una garantia pels clients, ja que els assegura que puguin confiar en SEMIC com a distribuïdor expert del portfoli de Zebra al servei de la sanitat. 

Per a SEMIC, aquest reconeixement en forma d'especialitat dins del programa de partnership és un orgull, a més d'una oportunitat per aprofitar al màxim la nostra relació amb Zebra, per estar al dia de les últimes novetats i per poder atendre millor els nostres clients del sector Healthcare.

 

Com podem ajudar des de SEMIC, junt amb Zebra, que aquests centres i institucions del sector Healthcare millorin els seus resultats?

•          En relació amb la seguretat dels pacients, podem ajudar a millorar la precisió en la captura de dades, a reduir errors en identificació, etiquetatge i en administració, i, en general, a millorar la informació del pacient, entre altres avantatges.  

•          Respecte als sistemes de col·laboració per a empleats, les solucions de Zebra poden ajudar a millorar les comunicacions internes del personal, a reduir el nombre de dispositius que s'usen i, per tant, a facilitar les dinàmiques de treball. Com a conseqüència, també ajuda a millorar el temps disponible amb el pacient i l'accés a la informació a peu de llit, a reduir les tasques administratives i a millorar la col·laboració i coordinació entre els departaments.  

          Pel que fa a l'objectiu d'augmentar l'eficiència operativa, les institucions sanitàries poden millorar si es redueix el temps per trobar equipament mèdic, fent que el seu inventari sigui més precís i estigui actualitzat contínuament, adequant els actius a les seves necessitats reals, millorant el coneixement del lloc on es troben els seus actius i evitant robatoris de material. 

 

Com es pot observar, el portfoli de productes i solucions de Zebra per al sector sanitari és molt ample. Així mateix, cal destacar que des de SEMIC, oferim la possibilitat d'establir acords de serveis gestionats, vinculats amb tots aquests equips i solucions, en els quals el centre té l'opció de simplificar i gestionar el parc d'impressió, de manera que es redueixin els costos, s'augmenti la productivitat i la seguretat dels documents.

Estem orgullosos de comptar amb aquesta especialització de partnership, per això volem traslladar l'enhorabona a tots els nostres equips tècnics i comercials per aquest reconeixement. També volem agrair a Zebra la seva confiança en SEMIC com a partner especialista al sector de la salut. 

Compartir en:

×
×
×