Shop SEMIC

Webinar Solucions de seguretat avançades per a entorns sanitaris

Fecha: 
04/10/2024 - 10:00 a 11:00

Les organitzacions de l'entorn sanitari es veuen obligades a mantenir-se al dia quant a tendències de ciberseguretat i apostar per solucions avançades de protecció.

Per a això, des de SEMIC comptem amb l'ajuda de solucions del nostre partner Fortinet, especialista en protecció d'usuaris, connexions i accessos.

La seva plataforma SecOps integra sense problemes sensors basats en el comportament per a detectar i interrompre als perpetradors en tota la superfície d'atac i al llarg de la cadena cibernètica. És possible orquestrar, automatitzar o augmentar la recerca i reparació centralitzades per a reduir el risc cibernètic, així com els costos i l'esforç operatiu del teu departament de IT.

Et convidem a aquesta sessió de 1h de durada per a poder parlar de les solucions de seguretat avançada en entorn sanitari:

  • FortiEDR per a protegir endpoints en entorn Legacy
  • FortiNDR per a protegir altres elements connectats a la xarxa (ecògrafs, impressores,...)
  • FortiDeceptor, un honeypot que simula una màquina del teu entorn i serveix per a veure com entren els atacants i l'arquitectura del seu atac
  • FortiRecon, per a analitzar dominis i serveis de la teva organització exposats en internet i subjectes a vulnerabilitats (darkweb)

No te la perdis!

Inscriu-te aquí: Seguridad avanzada en entornos sanitarios (clickmeeting.com)

Compartir en:

×
×
×