Shop SEMIC

Un gran pas cap a la Sostenibilitat Tecnològica: obtenim la Certificació EMAS

24-05-2024

Des del mes d'abril de 2024, SEMIC ha estat distingida amb la prestigiosa certificació EMAS (Sistema Comunitari de Gestió i Auditoria Mediambientals). Aquesta certificació, de caràcter voluntari, és una de les més rigoroses i reconegudes a Europa, i només set empreses tecnològiques a Espanya l'ostenten actualment, sent SEMIC l'única del sector tecnològic no fabricant certificada.

 

Què és la Certificació EMAS?

El Sistema Comunitari de Gestió i Auditoria Mediambientals (EMAS) és un mecanisme desenvolupat per la Unió Europea per a ajudar les organitzacions a avaluar, gestionar i millorar el seu acompliment ambiental. Obtenir aquesta certificació implica complir amb estrictes requisits, incloent-hi una auditoria ambiental independent i la publicació anual d'una declaració ambiental verificable. Aquesta transparència garanteix que els nostres processos i polítiques no sols compleixen, sinó que superen les expectatives en termes de sostenibilitat.

La certificació EMAS no sols és positiva per a SEMIC com a empresa, sinó que també ofereix avantatges significatius per als nostres clients i la comunitat en general. Els clients poden estar segurs que estan col·laborant amb una empresa que prioritza la sostenibilitat i la transparència.

El fet que SEMIC sigui l'única empresa tecnològica no fabricant a Espanya amb aquesta certificació és un testimoni de la nostra aposta i compromís amb el medi ambient i el canvi climàtic mitjançant l'aplicació de processos i estructures de gestió ambiental sistemàtics en tota l'organització que contribueix a la disminució notable de la generació de residus i el consum d'energia.

 

Mirant cap al futur

La certificació EMAS és una fita destacada en el nostre camí cap a la sostenibilitat empresarial i la clara aportació de SEMIC com a organització a l'objectiu de l'Acord de París de lluita contra el canvi climàtic de mantenir l'increment de la temperatura mitjana del nostre planeta per sota dels 2 °C.

En conclusió, l'obtenció de la certificació EMAS per part de SEMIC és una fita significativa que reflecteix el nostre compromís amb la sostenibilitat i l'excel·lència ambiental i ens situa com un partner destacat del sector IT en matèria de sostenibilitat tecnològica. Estem orgullosos de liderar amb l'exemple i esperem continuar sent pioners en la integració de pràctiques sostenibles en el sector tecnològic. Però el camí no acaba aquí, continuarem buscant formes innovadores per a crear un món més sostenible per a les futures generacions.

 

>> Consulta aquí les nostres Certificacions

>> Coneix la nostra aposta per la Sostenibilitat

Compartir en:

×
×
×