Shop SEMIC

Som partner homologat de MSP Aruba Central!

27-03-2024

Aruba Central, la plataforma de gestió unificada d'infraestructura de xarxa amb automatització impulsada per IA, s'ha convertit en un sistema clau per als departaments de IT. Un aliat que els permet reduïr les operacions manuals del departament perquè puguin centrar-se en el desenvolupament de negoci. 

Després de convertir-nos en Platinum Partner de HPE Aruba en 2022 i disposar de l'especialització Managed Service Provider, enguany hem aconseguit ser un dels pocs partners homologats a Espanya certificats pel fabricant per a oferir serveis gestionats de la plataforma Aruba Central.

 

Quin valor afegit t'ofereixen els nostres serveis d'Aruba Central?

En l'era actual de la transformació digital, on l'agilitat i l'eficiència són clau per a l'èxit empresarial, el nostre enfocament se centra en oferir una solució integral i personalitzada que abasta tots els aspectes crítics de la infraestructura de IT. La nostra proposta de servei gestionat està dissenyada per a garantir que el negoci dels nostres clients no sols es mantingui al dia amb la tecnologia actual, sinó que també estigui preparat per als avanços futurs.

A SEMIC reconeixem la importància de proporcionar solucions de valor que s'alineïn amb les necessitats i pressupostos específics dels nostres clients. Per això, oferim dos nivells de serveis de valor afegit:

MSP Lite: Maximitzant l'Eficiència, Minimitzant els Costos 

El servei MSP Lite ofereix un descompte en les llicències d'Aruba Central, en ser subministrades amb un servei gestionat per part de SEMIC. Proporcionem així un punt d'entrada econòmic per a empreses que busquen millorar la seva infraestructura de xarxa amb un servei d'atenció al client de base inclòs. 

A la nostra proposta MSP Lite es troben inclosos de base Informes Automatitzats, Alertes Personalitzades, Revisió Anual d'Intel·ligència Artificial i Connectivitat, Avaluació i Millora Contínua, Seguretat Proactiva.​

El servei MSP Lite de SEMIC se centra en la simplicitat i la transparència, permetent als clients gaudir dels avantatges d'una xarxa gestionada en Cloud amb un servei de valor afegit, sense complexitats innecessàries ni costos excessius. Amb aquesta proposta es pot esperar no sols un servei fiable sinó també una associació compromesa amb l'excel·lència operativa i la seguretat.

MSP Tailored: La teva xarxa, el nostre compromís

El MSP Tailored de SEMIC no és un paquet estàndard, sinó una solució construïda al voltant de la visió i requisits operatius de cada client. Cada aspecte, des del subministrament fins al suport, és acuradament seleccionat i configurat per a alinear-se amb els objectius estratègics del seu negoci.

En aquest servei especialitzat, s'inclouen Subministrament, Instal·lació i Configuració a Mesura, Monitoratge Continu, SIGA - Sistema Integral de Gestió de Alertas, Informes Anuals Personalitzats, Suport per Enginyers Especialistes, Gestió d'Incidències N2 i RMA, Tiquets per a Serveis Programats i Consultes Tècniques, Revisions Anuals i Actualitzacions, Finançament i Opcions de Reciclatge o Recompra.

El servei MSP Tailored reflecteix la nostra especialització a oferir solucions que s'integren a la perfecció amb les operacions dels nostres clients. A SEMIC, no venem productes; forgem aliances estratègiques i oferim compromisos a llarg termini. Triar MSP Tailored és optar per un servei que posa a la seva disposició un equip dedicat d'experts, tecnologia de punta i una gestió impecable, tot configurat per a impulsar el seu èxit i lideratge en el mercat.

 

Descobreix tot sobre els nostres serveis MSP d'Aruba Central aquí

Compartir en:

×
×
×