Shop SEMIC

SIMO Educación 2022

Fecha: 
11/22/2022 - 10:00 a 11/24/2022 - 19:00
En SEMIC estem feliços de tornar a la pròxima edició de SIMO Educación 2022, que tindrà lloc en IFEMA Madrid la setmana que ve, del 22 al 24 de novembre.
SIMO Educació és el principal saló internacional de tecnologia i innovació educativa. Organitzat per IFEMA és un de les principals trobades del sector i reuneix marques líders del mercat, a professionals del món educatiu i a líders educatius referents en IT. Enguany la trobada porta per títol "De l'aula digital al metaverso. Viatja al futur de l'educació!".
De la mà d'HP i Intel, i en col·laboració amb Grup AE, els nostres comercials estaran encantats d'atendre't en l'estand núm. 14E03. 
Estem desitjant poder presentar-te novetats i tendències per al 2023 i acompanyar-te en una reunió presencial de fins a 45 minuts en la qual analitzarem la teva situació i dissenyarem amb tu els pròxims passos del teu projecte de transformació digital, sigui com sigui el teu punt de partida. 
Agenda una reunió i entra en el SORTEIG d'un Readiness Assessment, un servei de consultoria pedagògica valorat en 2.500€ on un equip expert de Grup AE avaluarà la situació del centro en competències digitals i t'ajudarà a construir un pla de futur.
I a més visita'ns en el nostre estand i, escanejant la teva acreditació, entraràs en el sorteig d'un equip HP especialment dissenyat per a Educació!
 

Compartir en:

×
×
×