Shop SEMIC

SEMIC, reconegut com a Platinum Partner d’HP Inc.

12-02-2016

HP Inc, en el marc de la trobada anual de Platinum Parners d’HP Ibèria celebrat el passat 19 de gener, concedeix l’acreditació Platinum Parner a 11 dels seus partners d’Espanya i Portugal

HP Inc, la companyia de referència mundial en sistemes personals i d’impressió, va atorgar a SEMIC el màxim estatus del Programa de Canal HP Partner First, una distinció a l’abast de molt poques empreses: concretament només 9 a Espanya i 2 a Portugal.

Els Platinum Partners accedeixen a aquest estatus a l’assolir els nivells més alts de facturació i de certificació que es requereixen per arribar a aquesta qualificació. Aquesta distinció, doncs, reconeix els alts nivells de compromís i avala les capacitats tècniques i comercials que permeten a SEMIC oferir als seus clients productes i serveis amb un altíssim grau de professionalitat i satisfacció.

Aquest reconeixement reafirma el posicionament de SEMIC amb la innovacio permanent i el compromís d’excel·lència en el servei cap als seus clients.

Els màxims responsables d’HP Inc van presidir aquesta exclusiva trobada, que va tenir lloc a Madrid. A la foto, podem veure a Helena Herrero -Presidenta d’HP Inc a Espanya i Portugal, Óscar López –Director General de SEMIC-, Javier García Garzón – Sales Director de HP- i Sergi Ruíz – Partner Business Manager de HP- durant l’entrega de la placa.

Més informació sobre les certificacions de SEMIC: http://www.semic.es/ca/certificacions

Compartir en:

×
×
×