Shop SEMIC

SEMIC forma part de la nova comunitat de Ciberseguretat de la DCA, la Digital Catalonia Alliance

17-03-2022

Ahir, dimecres 16 de març, l’Auditori del campus de Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra va acollir la Jornada híbrida de presentació de la nova comunitat de Ciberseguretat de la (DCA), de la que SEMIC forma part. Aquesta iniciativa agrupa els principals sectors tecnològics emergents del territori català en una aliança de comunitats innovadora, visionària, disruptiva i col·laborativa.

Avui dia, el cibercrim és una de les principals amenaces amb què s’enfronten les empreses i a Catalunya existeix un teixit empresarial en el marc de la ciberseguretat que cal potenciar i enfortir per tal que pugui donar resposta a les necessitats existents del país. A SEMIC veiem la creació d’aquesta nova comunitat de la que formem part com una oportunitat per establir sinèrgies en el sector, compartir coneixements i projectes, i potenciar la formació i retenció de talent en matèria de ciberseguretat a Catalunya.

En la jornada de presentació d’ahir es van explicar els objectius d’aquesta iniciativa i el catàleg de serveis, i es van presentar els grups de treball de la nova comunitat vinculats als àmbits de la transformació, l’operativa, la internacionalització, l’univers d’start-ups, la inversió i el talent.

Per part de SEMIC van assistir Jordi Solé, Director Tècnic i Responsable d’Enterprise Systems, i David Ferrera, Responsable del Departament de Xarxes.

La fotografia que apareix en aquesta notícia és propietat de la DCA. 

Compartir en:

×
×
×