Shop SEMIC

SEMIC & Apple reuneixen docents, coordinadors TIC i directors en un cicle de webinars sobre el futur de l'excel·lència educativa

24-05-2021

En les últimes setmanes SEMIC & Apple han realitzat un cicle de 4 webinars sobre innovació i excel·lència educativa que ha reunit professionals del sector de l'ensenyament de més de 30 centres educatius de tot el país. Els 4 webinars, celebrats els dies 21 i 28 d'abril, i 5 i 12 de maig, han tractat sobre la novetat del Xip M1 de Mac i el programa Apple Distinguished Educators.

Els conductors i moderadors dels webinars han estat Izarbe Lafuerza i Daniel Gallego, Apple Business Development Managers de SEMIC i experts en entorns i dispositius Apple per al sector de l'educació. Algunes trobades, a més, han comptat amb la presència de Rodrigo Egido i David Pérez, reconeguts ADE’s de renom internacional.

SEMIC segueix així el seu camí com a proveïdor i partner oficial Apple Educationoferint formació general i a mida, a més de dispositius, accessoris i atenció tècnica especialitzada.

 

El programa ADE: la comunitat educativa que marca la diferència

El programa Apple Distinguished Educators va ser creat el 1994 per Apple amb l'objectiu de reconèixer la feina dels educadors de col·legis, instituts i universitats que usen tecnologies Apple per a transformar l'ensenyament i l'aprenentatge. Els ADE’s, educadors innovadors reconeguts en aquest programa, són figures de referència que ajuden altres docents a personalitzar el procés educatiu dels seus alumnes a través de l'iPad i el Mac.

En els nostres webinars vam poder compartir amb personal docent de tot el país les característiques i avantatges d'aquest programa, així com el camí i el procés per a arribar a ser un educador ADE.

 

 

Una nova era per al Mac: el xip M1

L'altre gran tema sobre el que van tractar els webinars va ser sobre la revolució del xip M1: el primer dels xips del futur que suposa canvis importants respecte als processadors coneguts fins al moment, i que permet a la comunitat educativa disposar d'una gamma de Mac ràpida, resistent, potent i lleugera.

En els webinars vam poder comprovar, a través de demos, com el Xip M1 d'Apple proporciona un salt gegant en rendiment i en memòria, i converteix els dispositius de la família Mac en els millors aliats per a alumnes i professors.

 

 

Compartir en:

×
×
×