Shop SEMIC

Samsung certifica a SEMIC com a Platinum Partner

29-04-2021

La categoria més alta del seu programa de partners

 

El programa de Partners de Samsung empra diferents nivells per als seus partners autoritzats que reflecteixen el compromís i dedicació empresarial entre les marques i el fabricant. Amb aquesta recent certificació, SEMIC aconsegueix el nivell màxim de reconeixement en aquest programa, aconseguint la categoria Platinum.

Aquesta categoria reforça la nostra aliança amb el fabricant i demostra una vegada més el nostre compromís per oferir a tots els nostres clients els millors productes i solucions en tecnologies de la informació.

Gràcies a aquest nivell de certificació amb la marca, a SEMIC ajudem les organitzacions a seleccionar els millors dispositius Samsung, els més adequats als seus perfils de treball i amb les millors condicions econòmiques. Aquesta certificació també ens permet oferir serveis addicionals com la logística personalitzada, la gestió de dispositius MDM i l'enrolament a Knox, afegint capes de seguretat diferenciant entre ús personal i ús professional, o gestionant desplegaments d'aplicacions. Tots aquests serveis van acompanyats de solucions de finançament adaptades i en format de servei gestionat.

 

 

SEMIC ha aconseguit la certificació Platinum Partner gràcies a les acreditacions dels nostres equips tècnics així com pel nostre compromís amb la qualitat i l'excel·lència en el servei als nostres clients.

Samsung teixeix amb aquesta aliança estratègica un acord amb SEMIC, un dels principals líders del sector, per a portar al mercat solucions de primera classe i ràpidament.

Compartir en:

×
×
×