Shop SEMIC

Responsabilitat Social Corporativa: SEMIC obté la certificació d'Adok

10-06-2021
A SEMIC volem contribuir, a través de les noves tecnologies, a millorar el treball i la vida de les persones, les empreses, les administracions públiques i la societat en general.  
 
Volem ser una empresa socialment responsable, que contribueixi en la mesura del possible a sortir del planeta una mica millor del que l'hem trobat, tornant així al nostre entorn una mica del que ens dóna cada dia. 

 

Ens importen les persones

Perquè ens preocupem per les persones, creem relacions amb elles basades en l'empatia, la confiança mútua i la seva continuïtat a llarg termini. Apostem per la qualitat i el servei al client i millorem contínuament en processos tècnics, econòmics i de negoci buscant l'excel·lència i la transparència. A través de donacions i patrocinis col·laborem amb entitats i associacions sense ànim de lucre properes als territoris en què la SEMIC té seu. A més, cuidem el nostre equip amb polítiques cada vegada més àmplies de conciliació i prestacions socials, amb un codi ètic i de conducta que garanteix el benestar laboral i un entorn de treball respectuós, i amb un Pla d'Igualtat de Gènere.

 

Ens preocupa el planeta

Ens preocupem pels recursos ambientals del planeta per garantir un futur sostenible i impulsar iniciatives que promoguin una major responsabilitat mediambiental, afavorint el desenvolupament i la difusió de tecnologies respectuoses. Entre 2017 i 2020 hem reduït la nostra petjada de carboni en un 21,33%, obtenint així el certificat del Registre de Petjada de Carboni en la categoria "Reduzco".

La nostra certificació ISO 14001 en Medi Ambient i el nostre consum d'electricitat 100% verd en algunes de les nostres seus garanteixen el nostre compromís amb una bona gestió dels recursos, una compra responsable i processos de reciclatge i tractament sostenible de residus. 

 

 

Un pas més: Certificació RSE

D'acord amb aquest compromís, aquest mes de juny de 2021 ens hem certificat en Responsabilitat Social Corporativa per ADOK segons els requisits de la norma RSC 100 (Model de Gestió de Responsabilitat Social basat en la norma SGE21 de Forética, la norma UNE-ISO 26000 i el Model Efr de la Fundación Masfamilia). 

Les nostres accions derivades del compromís de ser una empresa socialment responsable venen de lluny. El 2013, per exemple, vam signar el Pacte Mundial de les Nacions Unides, la principal iniciativa internacional que té com a objectiu aconseguir un compromís voluntari de les entitats en responsabilitat social basat en l'aplicació de deu principis basats en els drets humans, el treball, el medi ambient i l'anticorrupció.

 

La responsabilitat social, indicador de Qualitat

Molts departaments i persones a SEMIC vetllen pel compliment i la millora d'aquests processos i compromisos en Responsabilitat Social Corporativa. El departament que abandera aquests objectius és el de Qualitat i Legal, liderat per Sandra Terés. En què consisteix el departament de Qualitat i Legal? Com treballem a SEMIC els nostres compromisos amb la responsabilitat social? En aquesta entrevista del Grup Segre trobaràs resposta a aquestes i altres preguntes.

  

Compartir en:

×
×
×