Shop SEMIC

Presents al Congrés de referència en innovació de serveis públics

02-03-2016

El Congrés Nacional d'Innovació i Serveis Públics (CNIS) és el punt de trobada per aquelles institucions i responsables públics que volen estar al dia dels avenços en matèria d'innovació, administració electrònica, tecnologies, normatives i nous serveis públics.

A SEMIC hi som presents, presentant 3 projectes innovadors, desenvolupats recentment, per a diferents entitats i organismes públics:

  • El portal web de l'Ajuntament de Parla. Renovació del disseny web per tal d'oferir una resposta ràpida i àgil als ciutadants, aconseguint una web més intuitiva que facilita la búsqueda d'informació i fomenta la participació ciutadana. Per saber-ne més, clica aquí.
  • El portal de transparència de L'AOC.  Es tracta d'un multiportal que presentem conjuntament amb l'AOC (Administració Oberta de Catalunya) i que ofereix la publicació de la informació pública de tots els ens de Catalunya adherits al servei.
  •  L'aplicació de gestió de subvencions de l'Ajuntament de Córdoba, una aplicació que permet gestionar les subvencions, complint amb tots els requisits per realitzar la transmissió de dades a la BDNS.

Com a especialistes en solucions per a l'Administració Pública Digital, a SEMIC estem molt atents a totes les innovacions del sector, per contribuïr a la digitalització de l'administració pública.

Compartir en:

×
×
×