Shop SEMIC

Participem en un seminari de digitalització organitzat per Prodeca

06-04-2021

Dijous 18 de març de 2021, l’Oscar Franco, Director d'Operacions i Projectes d’ACTIUM Digital by SEMIC, la marca especialitzada en acompanyar a les empreses en la seva transformació digital, va participar com a ponent en el seminari online organitzat per Prodeca, la Promotora dels aliments catalans, i el departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

 

Webinar de transformació digital organitzat per Prodeca

El webinar “Transformació digital per a impulsar la productivitat i generar noves oportunitats de negoci” es va centrar en reflexionar sobre la transformació digital per a les empreses, els seus beneficis, l'impacte en la productivitat de les organitzacions i la cerca de noves oportunitats de negoci i la repercussió a nivell de recursos humans i de cultura empresarial. Durant el seminari, també es van donar a conèixer diferents eines de transformació digital i es va ensenyar a elaborar un pla de transformació digital per a un negoci.

En aquesta sessió online, dirigida a empreses, organismes i institucions del sector de l'alimentació es van exposar les eines per a facilitar la transformació digital a les empreses.

Els ponents que van intervenir en la sessió van ser:

Oscar Franco Llorca: Director d'Operacions i Projectes d’ACTIUM Digital.

Ramon Gonzàlez Cambray: director dels programes MBA i Executive Education de la UOC. Professor del Màster universitari en innovació i transformació digital de la UOC.

Jaume Betrian Fatjó: Group COO & Managing Director Flax&Kale Good (Teresa Carles *Healthy Foods).

Volem aprofitar per a agrair a Prodeca que comptés amb nosaltres com a especialistes en transformació digital. I per descomptat, agrair a Teresa Carles Healthy Foods per ser els nostres clients i confiar en el nostre equip pels seus projectes de transformació digital com la implantació del seu software ERP, SAP Business One amb Produmex Scan.

 

Prodeca, promotora dels aliments catalans

A Catalunya, des del 1986, es compta amb Prodeca per a la promoció dels productes agroalimentaris i forestals catalans. La seva funció recau en estar en contacte amb els agents dinamitzadors del sector per a enfortir-lo i generar bones sinergies. Actualment, el 22% del valor de les exportacions de l'Estat recau en el sector agroalimentari català i representa el 14% del PIB de Catalunya.

 

Teresa Carles Healthy Food

Teresa Carles Healthy Food és un conglomerat d'empreses, amb origen en una empresa familiar, dedicat a la innovació en l'àmbit de l'alimentació saludable des de 1979.

Des de 2019 confien en l'equip d’ACTIUM Digital by SEMIC pels seus projectes de transformació digital.

Gràcies a la implantació de SAP Business One a Teresa Carles Healthy Food han aconseguit múltiples objectius, com estandarditzar els processos facilitant l'escalabilitat del sistema, que els processos de manufacturing treballin amb SAP Business One, disposar d'una anàlisi de la informació completa per a treure conclusions i donar suport a les decisions de negoci i tenir una traçabilitat completa.

 

La transformació digital per a les empreses

No hi ha cap dubte que la transformació digital és una peça clau que s'ha de tenir en compte en qualsevol negoci, entitat o organització per a evolucionar. Es podria dir que la transformació digital és un canvi de mentalitat que han de fer totes les empreses per a començar a augmentar la seva productivitat, optimitzar els seus recursos, reorganitzar el seu negoci i implementar noves tecnologies que agilitin les gestions diàries.

Amb la transformació digital tot són avantatges: es fomenta el treball col·laboratiu i la comunicació interna, es redueixen costos de tota mena, s'impulsa la cultura de la innovació en l'empresa, s'obté informació exhaustiva del negoci i es millora la comunicació amb els clients.

Vols que t'acompanyem en la transformació digital de la teva empresa? Posa't en contacte amb nosaltres!

 

Compartir en:

×
×
×