Shop SEMIC

Obtenim la màxima certificació Platinum Partner de HPE Aruba

27-10-2022

Aquesta fita, ens certifica com partner referent d'Aruba a Espanya, aconseguint un reconeixement a l'especialització i capacitació de tot l'equip tècnic de xarxes.

Aquest mes d'Octubre, HPE Aruba ha fet oficial la categoria de Platinum Partner a SEMIC. Aquest nivell de partnership és el màxim reconeixement del seu programa de partners, que ens consolida com a empresa líder en totes les tecnologies de xarxes de HPE Aruba. A Espanya, només són quatre les empreses que posseeixen aquesta qualificació.

La certificació Platinum ens permet oferir a tots els nostres clients un alt grau d'especialització en l'àrea de connectivitat i xarxes i una oferta 360è de tots els seus serveis, des dels serveis d'implantació al suport postvenda. D'altra banda, també assegura les capacitats tècniques i comercials en les noves apostes del fabricant, com els models de “pagament per ús”, la gestió i automatització d'alertes o les xarxes definides per software.

El pas de Gold a Platinum Partner és un reconeixement a l'especialització i capacitació de tot un equip tècnic de xarxes de SEMIC, així com el reflex d'anys de creixement de negoci, que permetrà a l'empresa abastar projectes de major envergadura i de més alt valor per als seus clients.

Per a Oscar López, Director General de SEMIC, “arribar a ser Planitum Partner d'Aruba ha estat fruit d'una estratègia de diversos anys de treball, en els quals la companyia es va posar com a objectiu afermar-se i fer créixer la seva cartera de clients corporatius, alhora que augmentava el seu volum i qualitat de projectes amb el fabricant”.

El reconeixement de Partner Platinum a SEMIC és una fita que es consolida en les bases d'un nivell de compromís en el desenvolupament de solucions innovadores per al mercat nacional i en un nivell de capacitació tècnica que només es pot qualificar com d'excel·lència”, assegura Iker del Freixe, Country Manager d'Aruba.

La validesa del certificat s'ha fet efectiva aquest mateix mes d'octubre, mitjançant el lliurament d'una Placa commemorativa atorgada a Oscar López i Jordi Solé, Director Tècnic de SEMIC, de la mà de Manuel Alonso Lamborena, Responsable de Canal per a Aruba Espanya i Tomás Tauré, Channel Account Manager a Aruba.

Compartir en:

×
×
×