Shop SEMIC

Novetats en les ajudes de Kit Digital

19-06-2024

Aquest passat mes de maig, Kit Digital va anunciar una modificació en les seves Bases Legals en la que s'informava de diversos canvis substancials en aquestes ajudes: la inclusió d'empreses de més de 50 empleats, i una nova categoria per al segment d'autònoms i empreses de fins a 2 empleats mitjançant la qual es pot adquirir un equip portàtil o de sobretaula amb una subvenció de fins a 1.000€

 

Des de SEMIC, com a Agent Digitalitzador Autoritzat, volem informar-te de les novetats del programa d'ajudes Kit Digital, i amb els últims canvis realitzats en les Bases Legals del programa i publicats en el BOE num 115 de l'11 de maig de 2024, sembla aquest segon semestre de l'any ve carregat de novetats. Atent al nostre article i descobreix-les totes!

 

Nova categoría només per autònoms: Lloc de treball segur

La principal novetat que porta Kit Digital i que ja està activa, és una nova categoria que només està disponible per al segment III (autònoms i empreses de fins a 2 empleats), almenys de moment. Aquesta nova categoria anomenada Lloc de treball segur ofereix la possibilitat de contractar un equip portàtil o sobretaula en mode rènting durant 12 mesos, amb serveis de posada en marxa i manteniment inclosos, així com amb llicències de ciberseguretat disponibles també durant 1 any.

Per a aquesta nova categoria, s'ofereix una subvenció de fins a 1.000€ (quedant exclòs, com sempre en Kit digital, l'IVA), i la possibilitat de l'adquisició de l'equip en acabar aquest rènting de 12 mesos pel valor residual d'aquest. La subvenció de Kit Digital total per al segment III, passarà així dels 2.000€ inicials, a 3.000€ gràcies a aquesta ampliació per la nova categoria.

Una novetat que ha alegrat a molts autònoms, perquè sol·licitaven que la digitalització de la seva empresa comencés per disposar d'un bon equip amb el qual treballar, i que ja està disponible des del 18 de juny per a aquells que vulguin aprofitar-la.

Si ets autònom i no et vols perdre aquesta oportunitat, contacta amb nosaltres per a saber com activar el teu Kit Digital (el total o l'ampliació, si ja disposes de l'assignació dels primers 2.000€) i coneix tots els detalls d'aquesta nova categoria aquí.

 

Ampliació dels beneficiaris de Kit Digital

Una altra novetat publicada en aquest mateix BOE, ha estat la inclusió d'empreses de fins a 250 empleats com a possibles beneficiàries d'aquesta ajuda. D'aquesta manera, han quedat definits 5 segments beneficiaris, amb els següents imports:

El formulari de sol·licitud dels segments IV (entre 50 i 99 empleats) i V (entre 100 i 249 empleats) encara no s'ha obert, però s'espera que es publiqui al llarg d'aquest semestre. Continuarem atents a més novetats!

 

Pots consultar tot el relacionat amb Kit Digital a través del nostre microsite específic​ aquí

Compartir en:

×
×
×