Shop SEMIC

Noves necessitats en l'estratègia de ciberseguretat empresarial

25-04-2023

Compartim els principals aprenentatges adquirits en el segon Cicle de Webinars realitzat per SEMIC, focalitzat en els millors serveis de seguretat adaptats al Modern Workplace i pensats per a protegir l'usuari: la baula més feble de la cadena.

 

Després de la realització del primer Cicle de Webinars de SEMIC a finals de 2022, vam posar a debat a les xarxes socials quin hauria de ser el focus d'un possible segon Cicle. El resultat va ser aclaparador: La seguretat ocupa (i preocupa) especialment en un entorn empresarial que es digitalitza a una velocitat vertiginosa i que veu constantment casos d'organitzacions ciberatacadas.

I desgraciadament, moltes d'aquestes situacions no les podem atribuir només a les noves amenaces: perquè aquestes ja no són tan noves. Fa molts anys que ens trobem amb atacs de phishing o ransomware, però evidentment aquests evolucionen i les nostres solucionsde seguretat han de fer-ho al seu mateix ritme per a mitigar riscos. Per això, disposar de les eines adequades per a protegir adequadament usuaris, dispositius, dades, aplicacions, accessos i connexions és imprescindible en aquest escenari.

Amb aquest objectiu, durant els mesos de març i abril hem comptat amb la col·laboració dels principals fabricants en solucions de seguretat i hem pogut veure en profunditat temes tan interessants com:

  • La securización d'usuaris i dispositius mitjançant eines XDR, que a més de protegir i prevenir, actuen de manera proactiva davant un atac de nova generació.
  • Les solucions SASE, que et permeten comptar amb una "porta de seguretat" quan els usuaris remots accedeixen a les aplicacions al núvol.
  • La importància de tenir visibilitat dels dispositius connectats a la xarxa, podent-los aplicar polítiques de manera automàtica basades en perfils i rols predefinits.
  • Els sistemes de gestió de dispositius en remot, per a oferir-te un control i gestió unificada dels equips de la teva empresa, permetent-te reduir costos d'IT.
  • Començar pel principi: adquirir dispositius que comptin amb una capa extra de seguretat pròpia de l'equip farà que el nostre nivell de seguretat augmenti notablement.

Un total de 5 sessions pensades per a ajudar-te a revisar i renovar les teves polítiques de seguretat empresarial. 

Els més de 200 assistents a aquest Cicle de Webinars ja han pogut millorar el nivell de ciberseguretat de la seva empresa. Si tu també vols fer-ho però t'has perdut algun webinar, ara pots gaudir de tot el contingut sota demanda aquí: https://page.semic.es/ciclo-webinars-seguridad/

Compartir en:

×
×
×