Shop SEMIC

Noves funcionalitats amb la llicència Microsoft Teams Premium

08-06-2023
El treball híbrid és una realitat i perquè els usuaris puguin fer-ne ús requereixen una tecnologia d'acord amb les seves necessitats. L'eina estrella per treballar i col·laborar en línia està sent Microsoft Teams, i avui volem presentar-te les novetats que s'inclouen a la nova llicència Teams Premium. Un addon que pots afegir a qualsevol de les teves llicències Microsoft, i amb el que podràs fer que les teves reunions siguin més intel·ligents, personalitzades i segures.

 

Avantatges de Teams Premium

 

Funcionalitats d'IA

Un dels principals avantatges de Teams Premium és la incorporació d'intel·ligència artificial (IA) a l'experiència de reunions.

  • Resum intel·ligent que genera automàticament notes de reunions, tasques recomanades i aspectes destacats personalitzats.
  • Marcadors de temps personalitzats que indiquen quan un usuari es va unir o abandonar una reunió en una gravació.
  • Traduccions en viu amb subtítols en 40 idiomes parlats. Per això, no cal que tots els participants de la reunió comptin amb Teams Premium, amb què l'organitzador disposi d'aquesta llicència n'hi haurà prou.

 

Personalització de totes les reunions

Les reunions es poden personalitzar per oferir una experiència única que s'adapti a les necessitats de la teva organització. Amb aquesta funcionalitat, podreu incorporar i configurar noves plantilles a mida perquè les vostres reunions s'ajustin a la imatge i polítiques de la vostra empresa, afegint el logotip i colors corporatius a les reunions, gràcies a l'opció Branded Meetings. També podràs personalitzar diferents sales de reunions per a la manera junts i aconseguir així reunions més professionals.

 

Reunions més segures

Aquesta funció ofereix opcions de confidencialitat reforçades perquè protegeixis totes les teves reunions.

  • Els organitzadors de reunions poden aplicar una marca d'aigua única sobre les pantalles compartides i les transmissions de vídeo per presentar i mostrar informació confidencial.
  • Designa qui pot gravar reunions i habilita el xifratge d'un extrem a un altre (E2EE) per augmentar la confidencialitat de les reunions en línia que requereixin un nivell de protecció més alt.
  • Els clients amb una subscripció a Microsoft 365 E5 poden aplicar etiquetes de confidencialitat del Microsoft Purview Information Protection per afegir automàticament opcions de reunió que ajuden a protegir la informació.

 

Cites virtuals i Webinars

Els Webinars ajuda a aconseguir atreure més públic, apropar-te als teus clients actuals i entaular relacions estratègiques per a la teva empresa.

  • Uneix-te a una sala d'espera virtual (un espai a part per als presentadors) per organitzar el contingut, socialitzar i preparar-te, així com per respondre xats i sessions de preguntes i respostes amb els assistents.
  • Minimitza les distraccions dels assistents durant la presentació, mitjançant l'organització i l'administració del que veuen durant els seminaris web.
  • Envia correus de recordatori automàtics als assistents abans del seminari web. Aquests correus s'enviaran a tots els participants confirmats mitjançant una agenda temporal prèviament configurada.
  • Amb Microsoft eCDN inclòs a Teams Premium, podeu millorar les experiències d'esdeveniments en viu dins de la vostra organització, transmetre reunions globals, reunions de tots els treballadors i ajuntaments de forma segura i reduir la càrrega a la xarxa corporativa.

 

En què es diferencia Teams Premium de Teams? 

Teams Premium és una nova oferta que es basa en l'experiència actual de Teams, amb característiques addicionals que permeten que les reunions de Teams siguin més intel·ligents i estiguin més personalitzades i protegides. També habilita capacitats premium per a escenaris de reunions addicionals, per exemple, per a cites virtuals i seminaris web.

I, com ja heu vist, per a moltes d'aquestes funcionalitats no necessiteu que tot l'equip disposi d'aquest addon, sinó només l'organitzador de reunions. Perfecte per millorar l'experiència d'usuari i la productivitat i seguretat de l'equip!

 

Si vols comptar amb Teams Premium a la teva empresa, contacta amb nosaltres

Compartir en:

×
×
×