Shop SEMIC

Nova convocatòria dels CUPONS ACCIÓ – Indústria 4.0

06-04-2021

Ajuts de fins a 20.000€ per a projectes de Transformació Digital en PIMES de Catalunya

 

El passat 6 d’abril de 2021 es va obrir la nova convocatòria dels Cupons ACCIÓ 2021, uns ajuts de fins a 20.000€ que tenen per objectiu desenvolupar projectes de Transformació Digital i fomentar la Indústria 4.0 a les PIMES catalanes.

A SEMIC, com a proveïdors certificats d’ACCIÓ, l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa, podem ajudar a les petites i mitjanes empreses catalanes a crear i implantar projectes de Transformació Digital, basats en tecnologies com la Integració Horitzontal i Vertical de Sistemes, l’analítica de dades, la Ciberseguretat, la Computació al Núvol, l’IoT (Internet de les Coses), la Intel·ligència Artificial, els eCommerce, el Business Intelligence i els softwares ERP, entre d’altres.

Els ajuts ACCIÓ es poden sol·licitar a partir d’avui i el procediment de concessió serà per ordre de recepció, fins esgotar el pressupost previst de 2,5M€.
Si ets d’una PIME de Catalunya i t’interessa accedir a un d’aquests ajuts, et podem acompanyar en el procés i ajudar-te.

Contacta amb nosaltres el més aviat possible per agilitzar la preparació de la memòria i la sol·licitud. Posa’t en contacte amb el teu comercial o escriu-nos en aquest formulari.

Més informació.

Compartir en:

×
×
×