Shop SEMIC

Microsoft certifica a SEMIC com a Global Training Partner

29-01-2021

Microsoft reconeix a SEMIC com un dels partners del programa Global Training, basat en l'objectiu de potenciar les habilitats tecnològiques a través de la formació en eines Microsoft a professors i alumnes de centres educatius de qualsevol edat.

La transformació digital al servei de la pedagogia:

Recerques recents demostren que potenciar les habilitats tecnològiques i digitals en l'educació és un factor clau perquè els estudiants estiguin més preparats per a afrontar el seu futur professional.

Avanços tecnològics com l'automatització, la robòtica i la intel·ligència artificial influiran cada vegada més en pràcticament tots els sectors professionals, i per això Microsoft aposta, juntament amb els seus Training Partners, per una introducció cada vegada més àmplia i sòlida de la tecnologia en els centres educatius de totes les edats.

Aquest programa de Microsoft connecta a empreses certificades com Training Partners amb milers de centres educatius, directors de centre i professors i educadors de tot el món, amb l'objectiu d'oferir formació global en totes les eines de Microsoft Education.

El nostre compromís amb la EdTech:

L'objectiu de SEMIC com a GTP de Microsoft és afavorir la innovació tecnològica en l'educació i promoure la transformació digital en la pedagogia, garantint que la inversió dels centres en l'adquisició tecnològica es complementi amb la millora de les habilitats digitals tant de professors com d'estudiants.

Aquesta certificació de Microsoft ens permet estar al costat de tota la comunitat educativa (escoles, centres d'estudis, organitzacions i institucions) per a desenvolupar conjuntament les habilitats tecnològiques relacionades amb tot l'entorn 365 i amb altres eines com Minecraft, STEAM, programació i robòtica.

 

Reforcem així el nostre compromís per sumar, com un agent actiu, al Marc de Transformació Educativa de Microsoft, i per continuar impartint formació per a adaptar eines globals a les necessitats locals de cada centre.

 

 

 

 

Descobreix més sobre la nostra oferta de formació aquí:: https://educacion.semic.es/formacion

Compartir en:

×
×
×