Shop SEMIC

Més de 200 inscrits al primer webinar del cicle "Modern Workplace"

27-02-2024

Èxit d’assistència al primer webinar “Intel·ligència Artificial aplicada al lloc de treball” 

El primer webinar del cicle ha reunit un total de 223 inscrits, interessats en conèixer les utilitats de l’IA aplicada al lloc de treball dins de l’entorn Microsoft. La sessió, celebrada el passat 23 de febrer, es va estructurar en tres parts: en primer lloc, César Arenas, BDM Workplace de SEMIC, va donar la benvinguda als assistents i va explicar el concepte de Modern Workplace tal com l’entenem des de SEMIC, i com prestem els nostres serveis per tal d’oferir a l’usuari la millor experiència d’ús. 

A continuació, Antonio Díez, responsable tècnic de Modern Workplace de SEMIC, va fer una anàlisi de les funcionalitats de les principals aplicacions de l’IA per al lloc de treball dins de l’entorn Microsoft: Copilot per a web, per a Microsoft 365 i Teams Premium. Així com una posada en pràctica de totes les seves possibilitats al lloc de treball, demostrant com poden ajudar-nos a optimitzar i automatitzar múltiples tasques diàries gràcies a la seva integració amb les eines de l’ús habitual de l’entorn Microsoft (Bing, Excel, Word, Outlook, Powerpoint, Teams, etc.). 

Finalment, Jordi López, prevenda especialista en Modern Workplace de SEMIC, va explicar les diferents possibilitat d’implantació de projectes IA de Microsoft y les formes de llicenciament de Copilot, Teams i Azure. 

El webinar va despertar l’interès dels assistents, que van poder traslladar els seus dubtes a la part final de la sessió. Te la vas perdre? Torna-la a veure aquí.

 

El 3r Cicle de Webinars de SEMIC: Modern WorkPlace 

A SEMIC som conscients de la transformació que ha experimentat l’entorn de treball en els últims anys. Ara tenim usuaris que treballen des de qualsevol lloc, a qualsevol hora i des de qualsevol dispositiu. Aquest canvi ha obligat als departaments d’IT a actualitzar i adaptar les solucions tecnològiques per tal de mantenir la seva força de treball distribuïda sense problemes, productiva, connectada i protegida, estigui on estigui.  Aquesta tendència ens porta a focalitzar en solucions i tasques d’IT centrades en l’usuari i la seva experiència digital. 

El cicle continua amb una segona sessió, sobre els dispositius més adequats per a l’era de l’IA. I encara que les eines d’IA poden ajudar-nos a optimitzar processos, és imprescindible comptar amb els equips adequats per tal que no perjudiquin en el seu rendiment. Per això, aquest webinar se centra en l’elecció del PC en l’era de l’IA i, de la mà d’HP, repassarem les millors dispositius professionals amb processadors pensats per aprofitar al màxim les capacitats de l’IA en el lloc de treball.  

I és que a SEMIC mantenim una visió 360 del lloc de treball modern, per això t’oferim un nou Cicle de Webinars que va des de les eines d’IA fins als PC més adequats, passant per la gestió proactiva de tot el parc de dispositius d’una organització, entre d’altres. Consulta aquí tot el detall.

Compartir en:

×
×
×