Shop SEMIC

MailSecure, el nou XaaS de SEMIC

01-03-2021

Durant l'any 2020, Espanya s'ha situat com el país amb més volum de recepció d'Spam a nivell mundial. Els atacs de phishing segueixen augmentant, i el malware està present ja en el 75% dels arxius adjunts.

Davant d'aquesta situació de creixent amenaça, les empreses han de revisar els seus sistemes de filtrat de correu per assegurar-se que estan adaptats els nous i cada vegada més sofisticats ciberatacs. Si no, poden acabar caient en una sensació de falsa "seguretat" que comprometi les seves comunicacions electròniques.

Per això a SEMIC hem desenvolupat aquest nou servei gestionat que ofereix una protecció completa i garantia real que les comunicacions electròniques de el client són segures. Es tracta de MailSecure, un XaaS que detecta la major part de l'correu nociu que suposa una amenaça per a les organitzacions aconseguint filtrar un 99,98% de correu maliciós, una xifra molt superior a l'80% de filtrat que ofereixen les tècniques habituals.

Una solució avançada de seguretat que els protegeix no només de l'Spam, sinó també dels atacs dirigits i amenaces avançades

Coneix més sobre els nostres serveis gestionats de seguretat aquí

Compartir en:

×
×
×