Shop SEMIC

HP impulsa HP Amplify, un programa de partners basat en la transformació digital i en els nous hàbits del mercat

27-01-2021

El programa de partners HP Amplify arriba en un moment en què es fa patent que els hàbits de compra estan canviant. Christoph Schell, Chief Commercial Officer d'HP, ha explicat que un dels objectius d'aquest nou programa és, a més, brindar una experiència superior als clients comuns d'HP i els seus partners: el 70% de les empreses està experimentant un procés de transformació digital, el 92% dels compradors realitzen cerques en línia i en xarxes socials i, a més, sempre que el procés sigui senzill, prefereixen comprar en línia. Això obliga a fabricants, a proveïdors i a marques en general a adaptar-se al nou mercat i als nous hàbits de compra i, d'aquesta necessitat, neix HP Amplify.

Aquest nou programa és més senzill en la seva distribució de categories i contempla només 3 categories diferents de relació amb els partners: la categoria “Synergy”, la més bàsica; la categoria “Power”, en segon lloc; i la categoria més alta, la categoria Power Services, que a més d'exigir un alt grau de col·laboració i compromís també ofereix recursos especialitzats i suport avançat per al seu creixement.

D'aquesta manera SEMIC actualitza la seva nomenclatura de partner d'HP i passa de ser Partner Platinum a ser HP Amplify Power Services Partner.

Aquesta nova categorització suposa per a SEMIC una renovació en el seu compromís estratègic amb HP, en relació a coneixements i certificacions tant comercials com tècniques, que queden acreditades en l'elevat nombre d'especialitats que té en relació als serveis de la marca:

  • Channel Services Delivery Education Solutions Specialist
  • LF Design Solutions LF Managed Print Services
  • PS Services Lifecycle Print Managed Services
  • Print Services Lifecycle Service Partner Authorized Service Delivery
  • Workstations Business Specialist

 

 

 

 

 

 

 

 

Compartir en:

×
×
×