Shop SEMIC

Forum Educa: una trobada amb la innovació tecnològica educativa

14-05-2021

Quin és el futur de l'educació a Espanya?

Els companys i companyes de la vertical d'Educació de SEMIC han assistit aquesta setmana, els dies 12 i 13 de maig, a l'esdeveniment Forum Educa celebrat al Palau Buenavista de Toledo: un esdeveniment celebrat per primera vegada que va estar dirigit al personal directiu del sector educatiu i que ha reunit els principals protagonistes de la digitalització de l'ensenyament al nostre país. 

En aquesta trobada hem pogut assistir a xerrades, conferències i fòrums de debat sobre continguts relacionats amb l'anàlisi de la situació educativa a Espanya, a més de trobar-nos en reunions One to One amb 23 centres educatius per a compartir propostes i idees sobre transformació digital i innovació educativa. Els centres ens han pogut explicar els seus projectes de transformació digital i des de SEMIC hem pogut compartir amb ells el nostre catàleg de dispositius, serveis i solucions. 

Hem pogut aprofundir i aprendre sobre School Management, Edutech, Teaching Trends i Schools for the future, i s'han presentat solucions i tecnologies aplicades a l'educació que han suposat veritables novetats pedagògiques.

 

SEMIC ha presentat Class In The Box, un dispositiu que revoluciona l'educació híbrida i en línia

Alex Alegre, responsable de la vertical d'Educació, i Daniel Fernández i María Fernández, Education Sales Specialists, han pogut presentar als diferents centres educatius una novetat molt interessant i adaptada perfectament a les necessitats i als reptes educatius d'aquest curs 2021: Class In The Box, un producte de la marca AOTech, un dispositiu imprescindibles per a l'educació híbrida i/o en línia.

Class In The Box és un dispositiu únic que integra, en una petita i portable caixa, un micròfon sense fil amb 15 metres d'abast, i una càmera web d'altes prestacions, que canvia d'una manera senzilla la manera en què entenem les videoconferències. Amb només un cable es connecta el dispositiu a l'ordinador i així li és possible al docent aixecar-se de la cadira, modificar el volum sense acostar-se a l'ordinador, canviar de cambra amb només un clic, i evitar que el soroll ambienti desconcentri a tots aquells que estan en línia. Aquest dispositiu, a més, es fabrica a Espanya.

 

 

 

El fermall d'or: "Educant els nens perquè no es rendeixin", una xerrada de tancament amb Emilio Duró.

"Si haguessis de definir en una sola paraula què tenen en comú les persones que obtenen els millors resultats en els diferents aspectes de la seva vida, laboral i personal, i alhora són més felices. Quin triaries? Simplement, l'actitud." Amb aquesta frase presentava Emilio Duró Pàmies (empresari, professor i conferenciant espanyol d'èxit) la seva xerrada motivacional de tancament de l'esdeveniment. Ens va parlar de com ajudar els nostres nens i joves a no rendir-se i a enfrontar la vida amb un somriure. 

També vam poder assistir a la xerrada inaugural amb Ainara*Zubillaga, Directora d'Educació de la Fundació COTECper a la Innovació, qui a través del seu projecte "L'Escola el Primer" ha desenvolupat un intens treball al llarg d'aquest últim any analitzant tant l'impacte de la pandèmia en el sistema educatiu, com oferint a l'Administració, centres educatius, personal docent, i altres institucions les eines necessàries per a afrontar els desafiaments als quals s'enfronta el sistema educatiu.

Finalment, l'esdeveniment també va comptar amb la conferència de José Navalpotro, Director de Projectes de la Fundación CVE, qui ens va parlar de lideratge educatiu i de gestió d'alumnes d'alt rendiment.

 

 

Compartir en:

×
×
×