Shop SEMIC

Èxit d'assistència en els webinars de Teletreball segur, organitzats juntament amb HP

01-02-2021

La pandèmia del COVID-19 ens va portar un escenari atípic en el qual les llars es van convertir en oficines improvisades de la nit al dia, una situació que es preveia temporal però que continua evolucionant i que sembla que ha vingut per a quedar-se. En molts casos el teletreball s'ha convertit en la forma de treball predeterminada i en uns altres, el lloc de treball híbrid, combinant el treball a l'oficina i a casa, agafa cada vegada més importància.

Aquesta nova situació ens planteja un escenari en el qual aprendre eines per a millorar la nostra productivitat i la nostra seguretat s'ha tornat una tasca imprescindible, i per això SEMIC va realitzar dos Webinars al gener (els dies 19 i 28) sobre Solucions de Teletreball segures amb HP, que han reunit prop de 170 assistents.

Aquestes trobades digitals han durat 1 hora i han comptat amb la participació de José Luís Díez (Consultor Prevenda de Mobilitat Empresarial i Educació d'HP) i David Fernández (Director Comercial de SEMIC) com a ponents. Algunes de les qüestions que s'han tractat en aquests webinars són com fer més segur el teletreball, quins riscos de seguretat comporta, si hi ha alguna Suite que permeti millorar la productivitat i la seguretat, o quines solucions de finançament poden ajudar a empreses i treballadors.

En finalitzar els webinars es va realitzar un concurs en el qual la persona que més ràpid i millor va contestar al test es va emportar un lot d'equipament de teletreball per a 3 anys valorat en 1.440€.

Compartir en:

×
×
×