Shop SEMIC

Entrevista a José Luis Sánchez: "Amb SEMIC Store creem una experiència integrada a tots els nostres canals, perquè el client esculli com i quan ser atès"

28-02-2023

"Amb SEMIC Store creem una experiència integrada a tots els nostres canals, perquè el client esculli com i quan ser atès"
 

Aquest mes de febrer SEMIC ha llançat el seu ecommerce amb més de 85.000 referències de productes tecnològics. Parlem amb José Luís Sánchez, Responsable de Plataformes Digitals de SEMIC sobre el nou portal online de l'empresa.
 

 

P. José Luis, quin és l'objectiu de la SEMIC Store?

R. Volem ser accessibles i ser on són els nostres clients. Transformar-nos digitalment és un pas més en la nostra estratègia d'omnicanalitat: el client decideix com i quan vol comunicar-se amb nosaltres. SEMIC Store és un canal més per atendre els nostres clients, amb la confiança i l'atenció personal a la que estan acostumats.

 

P. A qui va dirigit l'ecommerce?

R. SEMIC Store és una plataforma B2B dirigida a empreses i administracions públiques. Un portal online de professional a professional.

 

P. Per què SEMIC Store ara?

R. A SEMIC fa molts anys que desenvolupem ecommerce per als nostres clients. Per exemple, com a partners IT especialitzats en el sector educatiu, el 2022 vam implantar pràcticament 100 portals ecommerce per a centres educatius, també desenvolupem de forma habitual plataformes per alguns dels nostres clientes empresarials. Aquestes experiències ens han permès obtenri un alt nivell de coneixement, que ara volem posar a disposició dels nostres clients.

 

P. I què el diferencia d'altres portals online de tecnologia?

R. Disposem de més de 85.000 productes tecnològics amb la garantia SEMIC, que té per bandera l'excel·lència al servei, gràcies als nostres alts nivells de partnership amb els fabricants líders del sector, com HP, HPE, Apple, Aruba, Fortinet, Lenovo o Samsung. I un altre aspecte interessant és l'experiència personalitzada que ofereix: els clients actuals de SEMIC poden continuar gaudint de les condicions ja siguin preus especials, característiques de servei o condicions de pagament. 

Finalment, m'agradaria destacar que SEMIC Store està dissenyada per adaptar-se als processos interns de compra de cada empresa, i és que respecta els fluxos de treball, aprovació i decisió que marqui cada empresa.

 

P. Es pot atendre igual a un client que realitza la compra digital respecte al qui ho fa de forma tradicional?

R. La compra online és una experiència única i diferent, per això hem volgut obrir aquest nou canal amb els nostres client. Si d'alguna cosa podem presumir, és de tenir un equip comercial altament especialitzat que oferirà l'acompanyament necessari als clients en les totes compres. A SEMIC sempre ens hem centrat no només en disposar de la millor tecnologia, sinó també en el servei d'excel·lència que l'acompanya. Així continuarà sent al canal online i al canal tradicional.

 


Et pot interessar:

Neix SEMIC Store, el nostre portal B2B per les compres de tecnologia

Entra i descobreix la SEMIC Store

 

 

Compartir en:

×
×
×