Shop SEMIC

El SEMIC Day torna a reunir a l'equip SEMIC

29-04-2024

El 20 d'abril va tenir lloc la reunió anual de SEMIC als Cellers de Raïmat (Lleida), que va reunir 316 persones provinents de les diferents seus de l'empresa: Madrid, Barcelona, ​​Lleida, Girona, Sevilla, Saragossa, València i Manresa per a compartir un agradable dia en equip.

L'acte va començar a les 12h amb un còctel de benvinguda i va donar pas a l'actuació sorpresa dels Castellers de Lleida i els seus 100 integrants. Els castellers formen part de la cultura catalana que, amb les seves actuacions, aconsegueixen aixecar torres humanes a través de l'esforç col·lectiu, que requereix un gran nivell de coordinació, força i habilitat per part dels participants. Va ser una actuació que no va deixar ningú indiferent i representa una metàfora sobre l'esforç i el treball en equip. El personal de SEMIC va ser convidat per part dels castellers per complementar i engrandir aquesta pinya (base) i aconseguir, entre tots, aixecar un Castell.

Tot seguit, va tenir lloc la presentació per part d'Oscar López, director general de SEMIC i Carlos Pérez-Herce, country manager d'Econocom, on van compartir resultats, objectius a curt i mig termini, així com els projectes estratègics que s'han consolidat i els que han d'arribar.

 

“El futur és a les nostres mans. Tenim posició, capacitat, voluntat i coneixements per afrontar-lo", va concloure Oscar López.

 

 

En acabar les seves intervencions, tots dos van poder donar resposta a les inquietuts que el personal de SEMIC havi traslladat a una bústia oberta. Seguidament, va tenir lloc el dinar, amb productes "quilòmetre 0" i segell de proximitat, acompanyat d'unes postres que van ser amenitzades per un grup de "garrotins", un cant improvitzat molt arrelat al territori lleidatà. Per acabar la vetllada, vam gaudir d'una tarde entre companys i companyes, balls i riatlles que ens va deixar a tots amb moltes ganes de més SEMIC Days!

 

      

 

 

Compartir en:

×
×
×