Shop SEMIC

Donem el nostre suport a una nova edició de la First Lego League

28-02-2024

El torneig internacional té com a objectiu fomentar l'interès dels més joves per la ciència, la tecnologia i l'enginy.

 

El 24 de febrer passat l'Escola Politècnia Superior (EPS) de la Universitat de Lleida acollia una nova edició de la Fist Lego League, una competició internacional que té com a objectiu incentivar l'enginy d'alumnes d'escoles i instituts de diferents províncies a partir de desafiaments temàtics.

Cada temporada, per centrar el projecte d'innovació i dissenyar els reptes, First Lego League gira al voltant d'una temàtica diferent. Aquesta temporada, la temàtica s'ha anomenat “Masterpiece”. I és que la ciència, la tecnologia, l'enginyeria, les arts i les matemàtiques (STEAM) inspiren grans idees, accions audaces i creativitat. Tota la competició s'ha realitzat sota els pilars fonamentals de la FLL i els seus valors: celebrant la descoberta, gaudint del treball en equip i fomentant la cortesia professional.

L'equip guanyador d'aquesta edició, Robotech de Mollerussa (Lleida), ha obtingut el passaport per a la final estatal, que se celebrarà el proper 16 de març a Alacant, i tindrà el final mundial a Houston (EUA) entre els dies 17 i 20 d'abril.

A SEMIC estem orgullosos de col·laborar en aquesta iniciativa des dels seus inicis, totalment alineada amb els nostres valors, afavorint les vocacions científico-tecnològiques dels nostres joves i contribuint a la creació de talent local.

Jordi Solé, director tècnicde SEMIC, durant una entrevista realitzada a Lleida TV en el marc de la Fist Lego League.

Compartir en:

×
×
×