Shop SEMIC

De l'“Apple Ambassador Gathering” de Londres porto novetats, casos d'èxits i nous coneixements

26-09-2023

Dani Gallego és Apple Business Development Manager de SEMIC i Program Manager de l'Apple Business Excellent Program. Acaba d'arribar de Londres, on ha tingut lloc la reunió exclusiva que ofereix Apple al seu reduït grup d'Ambassadors, anomenat “Ambassador Gathering”. Parlem amb ell d'aquesta experiència, de les novetats del fabricant i del valor que SEMIC aporta en els projectes Apple per als seus clients.

 

P. Fa cinc dies va tenir lloc l'Ambassador Gathering de Londres, que ha reunit a un reduït grup d'“Apple Ambassadors” de tota Europa, entre els quals t'hi trobaves tu en representació de SEMIC. Què ens pots explicar?

R. SEMIC ha estat una de les tres empreses espanyoles convidades a l'esdeveniment, que ha reunit un grup seleccionat d'Ambassadors d'Europa i l'Índia. En total, hi hem assistit 56 persones de 18 països diferents. Per tant, parlem d'un esdeveniment realment exclusiu.
 

P. Què significa ser Apple Ambassador?

R. Significa tenir accés directe a uns coneixements, especialització i formació directa del propi fabricant per dur a terme el millor projecte per a cada client. A SEMIC som un equip de cinc Ambassadors que acompanyem els nostres clients i companys dels diferents departaments perquè els seus projectes d'Apple siguin un èxit. En definitiva, podríem dir que som ambaixadors de la marca a la nostra empresa i al nostre país, sempre amb l'objectiu final d'ajudar més i millor els nostres clients.

 

P. Com valores l'experiència de la trobada Ambassador Gathering de Londres?

R. És una oportunitat que ens ha brindat Apple per conèixer les tendències del mercat que han de venir i descobrir noves metodologies de treball i casos d'èxit a l'entorn enterprise en altres països i poder-los extrapolar. Apple ofereix tecnologia que s'adapta a totes les maneres de treballar, ja que compta amb un software molt potent intuïtiu i, per descomptat, amb dispositius segurs i fàcils d'implantar que són compatibles amb qualsevol entorn de treball. Vam veure exemples molt interessants sobre la implantació d'Apple a diferents sectors. Em va cridar especialment l'atenció el d'una cadena de muntatge del sector automobilístic de Suècia, on van aplicar la metodologia de “visual thinking” a iPads i Apple Watch i, juntament amb un software integrat perfectament a l'ecosistema Apple, van aconseguir agilitzar i prioritzar la comunicació amb els clients facilitant també la feina dels empleats.
 

 

P. Fa poc més d'una setmana Apple va llançar el nou iPhone 15, entre altres novetats. Què ens en pots dir?

R. L'iPhone 15 Pro, a diferència d'altres, és molt lleuger i té més qualitat fotogràfica. Això el converteix en una eina de treball molt útil en determinats sectors, per exemple, els pèrits. Quan el mòbil és la teva principal eina de treball, sobretot en fotografia, cada gram menys en pes i cada píxel més en qualitat, compte. Una altra de les novetats presentades recentment va ser a l'Apple Watch, que té una infinitat de possibilitats a l'entorn empresarial i industrial, ja que ofereix la possibilitat d'interactuar sense contacte, cosa que significa no haver de parar expressament per atendre trucades o missatges, només fent un gest senzill amb els dits. Aquest detall és molt útil en serveis tècnics o cadenes de muntatge.
 

P. Què és el pròxim que veurem d'Apple?

R. Segons ens van avançar a Londres, les ulleres Vision Pro de realitat augmentada que arribaran el proper any obriran un món de possibilitats a l'entorn empresarial: des de fer presentacions i formacions internes fins al disseny i arquitectura de sectors industrials. El seguirem de prop! Al capdavall, com a especialistes de l'ecosistema Apple, a SEMIC posem tots els nostres coneixements i especialització a Apple per donar un servei de valor i el millor acompanyament possible als nostres clients. I això implica estar al dia constantment!

 

 

 


Potser t'interessa:

Descobreix tot el que Apple i SEMIC poden fer per la teva empresa

Novetats d'Apple

 

 

Compartir en:

×
×
×