Shop SEMIC

Curs d'Administrador Cloud a la EPS-UdL

15-07-2022

En una clara aposta per apropar les necessitats del món laboral en matèria de coneixement i domini d'eines, així com de capacitació i certificacions, SEMIC està impartint aquesta setmana un curs d'introducció a l'administració de serveis cloud de Microsoft a catorze alumnes de l’últim curs del Grau en Enginyeria Informàtica i del Màster en Enginyeria Informàtica, de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida (EPS-UdL).

A aquests alumnes s’hi ha sumat cinc membres de PAS (Personal d’Administració i Serveis). Els 19 alumnes en total van començar el passat dilluns i estaran fins aquest divendres rebent una formació intensiva en una branca clau per a la transformació digital de les empreses que té cada cop més demanda i projecció laboral: els serveis al núvol. A més, aquest curs teòric i pràctic en les eines de Microsoft inclou la preparació a l’examen de les certificacions AZ900 i MS900, segells d’alt valor pel món laboral. 

En declaracions de Jordi Solé, Responsable tècnic de SEMIC i líder de l'equip formador, s una gran notícia i un motiu d'orgull per a SEMIC que Microsoft i l’EPS apostin per impartir un programa de formació com aquest. La tendència del mercat i el nou paradigma laboral amb l’augment de teletreball demanda professionals especialitzats en l’administració i gestió de Serveis Cloud. És un sector estratègic per a nosaltres I necessitem experts molt ben formats i permanentment actualitzats. El fet de contribuir a formar als futurs professionals en les tecnologies Cloud i comptar amb el suport d'un partner amb el prestigi com Microsoft és, sense lloc a dubte, una aposta de futur per a SEMIC i un valor afegit per al territori”. 

Amb aquest curs, SEMIC, proveïdor global d’IT de la UdL i Gold Partner de Microsoft, es posiciona com a partner principal en formació tècnica.

Compartir en:

×
×
×