Shop SEMIC

Assistim a la 32ª Trobada Empresarial del Pirineu

02-11-2021

El 28 i 29 d'octubre va tenir lloc a La Seu d'Urgell la 32ª Trobada Empresarial del Pirineu, una trobada per a inspirar-se i formar-se amb xerrades, ponències, taules rodones i experiències empresarials amb el focus posat, en aquesta edició, en “la Resiliència Empresarial”.

Els nostres companys Jordi Vilarrubla, Dinamitzador de Negoci, Prevenda i soci a la nostra seu SEMIC Andorra i SEMIC La Seu, i Álvaro Perera Martín, Responsable d'Estratègia Digital i Innovació de SEMIC i director d'ACTIUM Digital, van assistir com a convidats per conèixer els diferents reptes que afecten a les petites i mitjanes empreses.

El moment culminant de la trobada ha permès als nostres companys descobrir com van aconseguir l'èxit les PIMES que compartien els seus casos, a quins obstacles es van enfrontar i quines oportunitats van sorgir pel futur que ens permetrà impulsar els nostres negocis i els dels nostres clients. Tot això, a través d'exposicions i xerrades tan potents com les de Javier Faus, president de Cercle d’Economia; Nandu Juvany, Xef del restaurant Can Jubany amb una estrella Michelin; i Meritxell Pi Forcada, Directora General de ICG Software, entre altres.

El pas per aquesta trobada, la 32ª Trobada Empresarial del Pirineu, ha estat una experiència molt enriquidora i interessant. A SEMIC ens sentim molt orgullosos de col·laborar tècnicament amb la Trobada i de poder assistir un any més a aquesta trobada empresarial de primera categoria.

 

Compartir en:

×
×
×