Shop SEMIC

Ampliem la nostra solució Smart Hospital amb una nova APP desenvolupada per a professionals de l'Hospital Germans Trias i Pujol

28-11-2022

SEMIC amplia la seva solució Smart Hospital, de l'àrea de sanitat, amb una nova App desenvolupada per a professionals del sector, una eina específicament dissenyada i desenvolupada per a donar suport i ajuda als professionals de l'Hospital Germans Trias i Pujol, a Badalona, i a tota la zona sanitària Metropolitana Nord per a, en última instància, contribuir a millorar l'atenció dels pacients mitjançant l'adequació dels tractaments antibiòtics.

Aquest projecte s'ha englobat en la nostra solució Smart Hospital, plataforma integradora IT que inclou diverses solucions i eines per a professionals sanitaris, pacients i familiars amb l'objectiu de facilitar el treball i l'experiència de tots dos perfils. En aquest cas, l'App Proa, s'ha desenvolupat com una eina dins de la proposta Smart Hospital d'ajuda als professionals que inclou tots els protocols de l'Hospital per facilitar als professionals dels diferents serveis la presa de decisions a l'hora d'indicar i administrar quins antibiòtics i quina dosi i durades seran beneficioses per a garantir un tractament segur per als pacients, incidint en l'adequació de la prescripció, el tractament dirigit i seqüencial, i la durada correcta.

El menú principal diferència entre el tractament empíric en pacients adults, pediàtrics i prequirúrgics, altres microorganismes i altres característiques antibiòtiques. La correcta aplicació d'antibiòtics és una de les eines descrites per l'OMS per a lluitar contra les resistències antibiòtica, un problema de salut pública a nivell mundial. Després de moltes dècades de disposar d'antibiòtics altament eficaços, actualment l'emergència de microorganismes multi resistents està produint un augment en la morbi-mortalitat de les malalties infeccioses. Aquesta app pretén aportar el seu granet de sorra a ajudar al personal sanitari per a pal·liar i millorar aquesta situació.

Compartir en:

×
×
×