Shop SEMIC

Adoptem els Principis d'Empoderament de la Dona de l'ONU

05-05-2023

Des del 20 de març d'aquest any, SEMIC ha adoptat els Principis d'Empoderament de la Dona (WEP) de les Nacions Unides, com a part del seu compromís de promoure la igualtat de gènere i l'empoderament de la dona al lloc de treball, el mercat laboral i la comunitat. Els Principis per a l'Empoderament de les Dones (WEPs, per les seves sigles en anglès) són un conjunt de bones pràctiques empresarials que promouen la igualtat entre dones i homes en totes les àrees de gestió. Establerts pel Pacte Mundial de les Nacions Unides i ONU Dones, els WEP es basen en estàndards internacionals de drets humans i laborals. Concretament, els seus 7 principis són:

  • Promoure la igualtat de gènere des de la direcció al nivell més alt.
  • Tractar tots els homes i dones de forma equitativa a la feina – respectar i defensar els drets humans i la no discriminació.
  • Vetllar per la salut, la seguretat i el benestar de tots els treballadors i treballadores.
  • Promoure leducació, la formació i el desenvolupament professional de les dones.
  • Dur a terme pràctiques de desenvolupament empresarial, cadena de subministrament i màrqueting a favor de l'apoderament de les dones.
  • Promoure la igualtat mitjançant iniciatives comunitàries i cabildeig.
  • Avaluar i difondre els progressos realitzats a favor de la igualtat de gènere.
     

 

“A SEMIC, les persones són l'element més valuós i el motor del nostre èxit, en aquest sentit, pensem que la diversitat ens enriqueix i tenim el ferm compromís de crear un entorn inclusiu i igualitari aplicant solucions tecnològiques que ens permeten avançar cap a la igualtat de gènere. Ens sentim identificats i completament alineats amb Els Principis per a l'Empoderament de les Dones, és un orgull formalitzar el nostre compromís i fer un pas més cap a la igualtat”.

 

D'aquesta manera, SEMIC contribueix a l'ODS 5 d'Igualtat de Gènere i reafirma el seu compromís amb la responsabilitat social corporativa, buscant transformar el nostre món en un lloc millor i menys desigual. Pots veure el perfil de SEMIC com a empresa adherida als WEPS aquí.

 

>> Conéixer més sobre les accions que SEMIC porta a terme en matèria de sostenibilitat.

Compartir en:

×
×
×