Shop SEMIC

ACTIUM Digital by SEMIC i ForceManager organitzen un webinar pel sector d’Agroinsumos

31-03-2021

El passat 10 de març va tenir lloc el webinar organitzat per ACTIUM Digital, la marca especialitzada de SEMIC en l’acompanyament de les empreses en la seva seva transformació digital, junt a ForceManager, el CRM líder per a equips comercials i impulsat amb intel·ligència artificial.

 

Webinar Software ERP i CRM pel sector d’agroinsums

El webinar, dirigit a les empreses, professionals, fabricants, distribuïdors, productors, exportadors i majoristes del sector d’agroinsums, fitosanitaris i sector agro, es va centrar en descobrir els beneficis d’un ERP i CRM específic que s’adapta a les necessitats concretes d’aquest tipus de negocis.

SAP Business One (software ERP) i ForceManager (CRM) aconsegueixen donar una gestió intel·ligent, integrada i adaptada als processos específics del sector d’agroinsums, visibilitat completa de l’activitat de l’equip de treball i seguiment immediat de les vendes.

Durant el webinar, dirigit al sector dels agroinsums, es van comentar els següents temes:

  • Com gestionar processos específics del sector de forma intel·ligent.
  • Facilitar la informació mínima necessària per a realitzar l’activitat en temps i forma.
  • Adaptar els ritmes d’estacionalitat productora.
  • Homogeneïtzació de processos i informes.
  • Millorar la qualitat del servei i reducció dels temps.
  • Visibilitat i detecció de millors pràctiques.

L’Oscar Franco, Director d’ACTIUM Digital, es va encarregar de presentar i explicar el funcionament de la integració de SAP Business One i ForceManager pel sector d’agroinsums.

 

SAP Business One, l’ERP adaptat als processos de negoci del sector d’Agroinsums

A ACTIUM Digital by SEMIC són especialistes en la implantació de SAP Business One, l’ERP líder per a pimes a nivell mundial. I a més a més, han desenvolupat una vertical especialitzada en el sector d’Agroinsums.

Aquest ERP vertical pel sector agro permet gestionar de forma totalment integrada un negoci amb l’ERP escalable i adaptat a les necessitats de l’empresa perquè segueixi creixent. Aquesta vertical de SAP Business One està dissenyada per a fomentar la transformació digital de tota l’empresa de forma sostenible.

Si desitges més informació sobre SAP Business One pots visitar la pàgina web d’ACTIUM Digital o enviar un correu a digital@actiumdigital.es i un consultor especialista en transformació digital es posarà en contacte amb tu per a ajudar-te en tot el possible. 

 

ForceManager, el CRM que s’integra a la perfecció amb SAP Business One 

A ACTIUM Digital han desenvolupat la integració de ForceManager amb SAP Business One, de manera que els clients puguin disposar d’un potent CRM connectat a la plataforma ERP per a PIMES líder mundialment.

ForceManager és un CRM fàcil d’utilitzar, pensat per a poder treballar des de qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu, adaptat a la nova normalitat per a realitzar visites telemàtiques, integra intel·ligència artificial per a impulsar les vendes, ofereix dades en temps real, permet la signatura digital, geolocalitzar les visites i envia recordatoris i notificacions automàtiques.

Visita la pàgina de ForceManager a la web d’ACTIUM Digital per a més informació.

 

La unió de SAP Business One i ForceManager t’ajudarà a optimitzar cada procés de la teva empresa, millorar el rendiment de l’equip de vendes i a augmentar els resultats gràcies a l’ús de les eines adequades.

Si la teva empresa pertany al sector dels agroinsums i desitges donar un salt tecnològic i iniciar un projecte de transformació digital sol·licita informació en aquest formulari. Confia en ACTIUM Digital by SEMIC per a implantar SAP Business One junt a ForceManager i disposar del millor software ERP i el CRM més potent per a impulsar el teu negoci.

Compartir en:

×
×
×