Shop SEMIC

Accés a aplicacions locals fàcil i segur amb Azure AD Application Proxy

03-07-2023

Amb la implementació del treball híbrid, disposar d'un accés segur, estable i fàcil a les aplicacions i entorn de treball local per a tots els usuaris remots es torna cada cop més crucial. Abans, el pla de control per a protegir els recursos interns d'atacants i facilitar l'accés als usuaris remots es trobava a la xarxa perimetral o DMZ. Però aquest tipus de solucions VPN i de proxy invers implementades a la xarxa perimetral poden tenir una millor opció (i igual de segura) en el món del núvol.

 

Et presentem Azure AD Application Proxy

Azure AD Application Proxy és una solució integrada a AzureAD que permet connectar-nos des del menú d'Office 365 a qualsevol aplicació local de la teva empresa: la teva intranet, la teva ERP, el teu programa de fitxatges web,... El que tu vulguis!

Azure AD Application Proxy s'integra amb les tecnologies modernes d'autenticació i basades en el núvol, com les aplicacions SaaS i els proveïdors d'identitats, i permet que els teus empleats en remot accedeixin a les aplicacions locals des de qualsevol lloc del món de manera fàcil i senzilla, sense necessitat d'obrir connexions entrants a través del firewall.

Gràcies a aquesta eina, la teva aplicació local es publica en el menú de Microsoft 365 com una opció més d'aplicació disponible a part de les habituals com Teams o OneDrive.

 

Les principals aventatges d'Azure AD Application Proxy

Amb Azure AD Application Proxy millores l'experiència d'usuari en accedir a recursos locals i continues mantenint el mateix nivell de seguretat que abans.

  • No és necessari canviar la infraestructura de xarxa ni instal·lar dispositius addicionals a l'entorn local.
  • Els usuaris poden accedir a les aplicacions locals de la mateixa manera que accedeixen a Microsoft 365 i altres aplicacions SaaS integrades amb Azure AD
  • Les aplicacions locals poden fer servir els controls d'autorització i l'anàlisi de seguretat de Azure, incloent-hi accés condicional i MFA. A més, Azure AD Application Proxy no requereix que s'obrin connexions a través de firewall o VPN

Azure AD Application Proxy s'inclou amb el llicenciament Azure AD Premium P1 o superior, així com amb Microsoft Business Premium.

 

Vols saber-ne? 

Contacta amb nosaltres, resoldrem els teus dubtes i t'ajudarem a configurar-la per a oferir des d'avui mateix una millor (i igual de segura) experencia d'usuari.

Compartir en:

×
×
×