Shop SEMIC

SEMIC a SIMO Educació 2024: Innovació i solucions per a l'educació del futur

02-12-2024

La desena edició de SIMO Educació, celebrada els dies 19, 20 i 21 de novembre a IFEMA Madrid, va ser tot un èxit que va consolidar aquesta fira com l'esdeveniment de referència en el sector tecnològic educatiu a Espanya.

SEMIC va participar un any més demostrant el seu compromís amb la innovació i l'acompanyament a centres educatius de tots els nivells, presentant solucions tecnològiques que busquen millorar els processos d'ensenyament-aprenentatge, fer més òptim el treball dels docents i ajudar els estudiants a personalitzar el seu aprenentatge.

 

En aquesta ocasió, SEMIC va ser present a l'estand 5C02, en col·laboració amb Google i ASUS, on va presentar un complet ecosistema de Chromebook, eines i solucions digitals com Google Workspace for Education, Gemini Educació, solucions audiovisuals de videoconferència, i molt més.

 

D'altra banda, juntament amb Apple, SEMIC va oferir a l'estand 5E01 una proposta educativa integral basada en l'ecosistema d'Apple per a Educació amb iPad, Mac i Swift Playgrounds, aplicacions com a Aula, Pages, Numbers o Keynote, a més de la solució de gestió de dispositius Jamf School.

Una agenda repleta de novetats

La nostra participació a SIMO Educació 2024 no es va limitar a l'exhibició de productes. Vam poder comptar els 3 dies d'esdeveniment amb una agenda carregada d'activitats per a tots els assistents, incloent:

  • Ponències: Experts de SEMIC i col·laboradors van compartir els seus coneixements sobre les últimes tendències en tecnologia educativa, com la intel·ligència artificial, la realitat virtual, la productivitat i la gamificació.
  • Formacions i tallers: Es van oferir sessions pràctiques perquè els docents i altres professionals de la comunitat educativa poguessin conèixer en profunditat les eines i solucions dels diferents fabricants.
  • Experiències de centres educatius: Representants de diferents centres escolars, tant professors com alumnes i també responsables d'àrea i equips de direcció, van compartir les seves experiències i els seus projectes de centre.
  • Taules rodones: Experts del sector van debatre sobre els desafiaments i oportunitats de la transformació digital en l'educació.

Ponents i experts: cada taller, una solució

A la nostra agenda amb Google i ASUS vam poder comptar amb experts com Gonzalo Romero (Head of Education at Google); Miguel Ujeda (Head of Education at Google Innovation Director in Mirasur School, Leader GEG Spain and external senior consultant for Google For Education); Rosa Liarte (Professora d'Història, Google Trainer i Google Innovator. Experta en tecnologia educativa i referent en innovació i transformació digital); José Antonio Ortega (Responsable de l'Àrea Pedagògica d'Innovació de la Fundació Vedruna Educació); i Mariano Salas (Digital Transformation Manager at Google).

 

A més, també vam comptar amb les ponències d'Ignacio de Asla (Mobile Guardian); Toño Gutiérrez, BalBino Fernández i Maite Santos (Comunitat GEG Espanya); Iván Romero (Partner Manager at Google); Laura Terán (Solutions Engineer at Google) i Jaume Roca (ASUS).

 

I a la nostra agenda amb Apple, vam comptar per exemple amb David Calle (creador de Unicoos i enginyer en telecomunicacions); Noelia Cebrián (ADE i docent especialitzada en educació especial); Carlos Marbán (Director de cinema i expert en Final Cut); Julio César Fernández (co-fundador d'Apple Coding Academy); Rubén Benet (APL Lead); i Antonio Reyes Sánchez (docent en la Universitat de Nebrija i ADE).

 

A més, vam comptar amb l'experiència del centre Humanitas Tres Cantos, el INS Provençana i el CPB Las Veredas; i amb la participació en taules rodones de Jorge Moreno (Direcció de tecnologia -Coordinació TIC a IES El Álamo); Javier de Diego (TIC i pare Humanitas Tres Cantos); María Sánchez Zurdo (Responsable d'Innovació tecnològica); Juan Herminio Duarte (Assessor de Comitès Directius dels col·legis de la Fundació Parentes); Rafael Roselló (director Las Veredas); Rodrigo Egido (Responsable TIC col·legis SEK) y Sergio Romero (President del Col·legi Cooperativa Lagomar, professor i TIC).

Compartir en:

×
×
×